Google Haritalar'da 51. Bölge Yakınlarında Bir Yeraltı Üssü Tespit Edildi

59
17
7
3
2
Google Haritalar'da 51. Bölge Yakınlarında Bir Yeraltı Üssü Tespit Edildi
UFO Sightings Daily YouTube kanalından Scott C. Waring, Google Haritalar'da 51. Bölge yakınlarında bir yeraltı üssü keşfettiğini iddia etti. Waring'in bir dağın altına inşa edildiğini düşündüğü yeraltı üssünün üç girişi ve iki adet havalandırma çıkışı bulunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait olan 51. Bölge, dünyanın en gizemli ve en tartışmalı yerlerinden biri olma özelliğini uzun yıllardır koruyor. Nevada Çölü üzerine inşa edilen ve üzerinden uçmanın yasak olduğu bölgeye dair birçok komplo teorisi bulunuyor. Bölgeyle ilgili yasaklar ise bu tür teorilerin sayısını bir hayli artırıyor.

Yıllardır süregelen ve en çok bilinen teoriye göre ABD, uzaylıları ve uzay araçlarını bu bölgede saklıyor. Şu ana dek birçok komplo teorisyeni, bu iddiaları tutarlı kılacak kanıtlar sundu. Hatta bölgede UFO kalıntıları bulunduğu bile iddia edildi. Şimdiyse dünya dışı yaşam belirtilerini aramaya odaklanan bir YouTube kanalının sahibi olan UFO meraklısı Scott C. Waring, 51. Bölge yakınlarında bir yeraltı üssü keşfettiğini iddia ediyor.

Uzaylılar ve uzay araçları bu üste mi saklanıyor?

51. Bölge yakınlarında bir dağda tuhaf girişler fark eden Waring, tesisi incelemek için Google Earth'ü kullandığını söylüyor. 18 metreye 9 metrelik bir büyük ve iki tane de küçük giriş olduğunu iddia eden Waring, en büyük girişten dağın tepesine doğru uzanan ve yukarıda çıkışları olan iki havalandırma borusu olduğunu iddia ediyor.

Buna ek olarak 51. Bölge ile Nellis Hava Kuvvetleri Üssü arasında yer alan yer altı üssünde "koruma kulesi" olarak tanımladığı iki yapının olduğunu söyleyen YouTuber, ayrıca 2006 yılına ait kayıtlarda bir piste park etmiş, içinden elektrik boruları çıkan 30 metrelik bir UFO gördüğünü öne sürüyor.

20. yüzyılın ortalarında inşa edilen 51. Bölge, inşa edildiği günden bu yana sürekli şehir efsaneleriyle anılıyor. Bazı insanlar, ABD yetkililerinin 2013 yılına kadar varlığını kabul etmediği bölgenin, hükümetin UFO'ları ve uzaylıları sakladığı yer olduğunu düşünüyor. Ayrıca bu zamana dek birçok kişi, bölgenin üstünde veya yakınlarında tanımlanamayan uzay araçları gördüğünü iddia etti.

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/202008301080320846-bizarre-entrance-into-mountain-spotted-near-area-51-on-google-maps/
59
17
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
59
17
7
3
2