Infinix Note 8, MediaTek İşlemcisiyle Geekbench'te Ortaya Çıktı

9
1
1
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Infinix'in yeni akıllı telefonu Infinix Note 8, Geekbench'te ortaya çıktı. Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Infinix Note 8, sekiz çekirdekli MediaTek Helio G80 CPU'ya sahip olacak.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Infinix'in Note 8 adını verdiği yeni modeli ortaya çıktı. Daha önce NBTC sertifikasyon sitesinde ortaya çıkan cihaz, bu sefer de Geekbench'te ortaya çıktı ve bazı donanım özelliklerini de gün yüzüne çıkarmış oldu.

Infinix X692 model numarasıyla birlikte NBTC sertifikasyon sitesinde beliren Infinix Note 8'in 4G bağlantı desteğine sahip olacağından bahsedilmişti. Bunun haricinde cihazla ilgili herhangi bir bilgi içermiyordu. Ancak Geekbench'te cihazla ilgili daha detaylı bilgiler ortaya çıktı.

Infinix Note 8'in ortaya çıkan özellikleri

infinix note 7

(Infinix Note 7)

Tek çekirdekte 373, çoklu çekirdekte 1.295 puan alan Infinix Note 8, gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio G80'den alacak. 6 GB RAM ile birlikte gelecek olan telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

Infinix Note 7, yaklaşık 18 bin Hindistan Rupisi fiyat etiketine sahipti ki Note 8'de de benzer bir fiyat politikasının uygulanması bekleniyor. 6,95 inç FHD+ bir ekranla çıkan Note 7, MediaTek Helio P70 SoC ve Mali-G52 2EEMC2 GPU ile birlikte kullanıcılara sunulmuştu.

128 GB dahili depolama alanına sahip olan Note 7'nin arka tarafında 4 adet kamera yer alıyordu: 48 MP ana sensör, derinlik sensörü, makro sensör ve düşük ışık sensörü. Buna ek olarak telefonun ön tarafında ise 16 MP'lik selfie kamerası yer alıyordu. Ayrıca 5.000 mAh bataryalı telefonda 18 W hızlı şarj teknolojisi de bulunuyor. Bunlardan yola çıkarak Note 8'in de aşağı yukarı benzer özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/infinix-note-8-with-mediatek-helio-g80-soc-visits-geekbench-069928.html
9
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
0
0