Jordan Peele'in Yönettiği Korku Filmi Us'ın İlk Hafta Sonunda Rekor Kırması Bekleniyor

23
6
4
1
0
2017'deki Get Out filmiyle yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Jordan Peele'in ikinci filmi Us (Biz), 22 Mart'ta vizyona girdi. Tüm dünyada uzun bir süredir merakla beklenen filmin gişe rekorlarını alt üst etmesi bekleniyor.

22 Mart'ta vizyona giren ve izleyenlerden tam not alan korku filmi Us, gelen ilk gişe rakamlarına göre ilk hafta sonunda en çok izlenen film olma yolunda ilerliyor. İlk gün hasılat tahmini ünlü film istatistik sitesi Box Office'e göre 29 milyon dolar olarak açıklanan Us, bu şekilde giderse ilk hafta sonunda 68 milyon dolar hasılat elde edecek.

Ülkemizde de tüm dünyayla aynı anda seyirciyle buluşan Us, Box Office verilerine göre Captain Marvel'ı ikinci sıraya itti. Bilindiği üzere Captain Marvel, çıktığı günden beri zirveyi kimseye kaptırmamış ve ilk 3 gününde elde ettiği hasılatla 2019'un en çok kazanan filmi olmuştu. 

Toplamda 1 saat 56 dakika uzunluğunda olan Us, tatil için deniz kenarındaki bir bölgeye giden ve başına korkunç olaylar gelen bir ailenin başından geçenleri konu alıyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilir ve film hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Us'ın tahmin edilen gişe rakamlarına ulaşıp ulaşamayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/03/23/us-opening-weekend-box-office/
23
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
6
4
1
0