Kavuşmaya Az Kaldı: Mount & Blade II: Bannerlord İçin Kapalı Beta Sinyali Verildi

119
12
9
3
1
TaleWorlds'ün yıllardır beklenen oyunu Mount & Blade II: Bannerlord, yakın zamanda çevrimiçi bir kapalı betayla oyuncuların karşısına çıkacak.

Yıllar önce duyurulmuş olan ancak çıkışı adeta yılan hikâyesine dönen Mount & Blade II: Bannerlord, nihayet elle tutulur detaylarıyla gündeme gelmeye başladı. Türkiye merkezli TaleWorlds tarafından geliştirilen Mount & Blade serisi, özellikle Warband adlı oyunuyla oyun dünyasına önemli bir yer edinmişti. Yıllar önce serinin en yeni oyununu duyuran TaleWorlds, aradan geçen yıllarda sadece birkaç video ve kendini yineleyen blog yazılarıyla oyuncuları bu serinin varlığına dair umutla doldurdu. Sık sık yayınlanan blog yazılarıyla oyuncuları süreçle ilgili bilgilendirmeye devam eden TaleWorlds'ten nihayet elle tutulur bir haber geldi.

Bugün (29 Mart) yayınlanan yeni blog yazısında oyunun çoklu oyuncu modlarından söz eden TaleWorlds, çoklu oyuncu modlarını denemek için çevrimiçi bir kapalı beta planladıklarını duyurdu. Yazıda 'Çarpışma' adlı oyun modundan söz eden geliştiricinin kapalı betayla ilgili açıklaması şu şekilde: "Diğer tüm çok oyunculu modlarda olduğu gibi Çarpışma modu da hâlâ geliştirme aşamasında. Hâlâ dengelenmesi ve ince ayarlarının yapılması gerekiyor. Bunu da daha etkin bir biçimde yapmak için topluluğumuzdan yardım ve geri bildirimler toplayabileceğimiz bir kapalı çok oyunculu beta çıkarmayı planlıyoruz."

Uzun süren bu sürece nihayet oyuncuları da dâhil etmeye hazırlanan TaleWorlds'ün kapalı betayı ne zaman başlatacağına dair bir bilgi henüz yayınlanmış değil. Şirket, yakın bir zamanda kapalı betayla ilgili daha fazla detayın duyurulacağını belirtti.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/mount-and-blade-2-bannerlord-is-finally-getting-a-closed-beta/
119
12
9
3
1
Emoji İle Tepki Ver
119
12
9
3
1