Microsoft'un Bilgisayar Bakım Uygulaması "PC Manager" Yayımlandı: CCleaner'a Veda Zamanı...

35
15
6
1
0
Microsoft'un CCleaner benzeri bilgisayar bakım uygulaması PC Manager, 2 yıllık beta sürecinin ardından kararlı sürüm olarak yayımlandı. Uygulama, destekleyen bilgisayarlar için çeşitli avantajlar sunuyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, 2022 yılında "PC Manager" isimli yeni bir yazılım duyurmuştu. Bu yeni yazılım, kullanıcılara CCleaner benzeri bir deneyim sunuyordu. Yani gereksiz dosyaları kaldırıp sistemde yer açıyor, RAM ve hafıza kullanımını anlık olarak optimize edebiliyordu. Üstelik PC Manager, tamamen ücretsiz bir yazılımdı.

Oldukça uzun bir süre boyunca beta sürümde kullanılabilen PC Manager, nihayet kararlı sürüm olarak yayımlandı. Microsoft Store üzerinden erişime açılan uygulama, an itibarıyla Windows 10 (19042.0) veya daha üzeri işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

PC Manager, kullanıcılara neler vadediyor?

PC Manager

PC Manager uygulaması, sunduğu özellikler açısından her bilgisayarda olması gereken bir uygulama. Zira bu yazılım, sadece gereksiz depolamayı silmek, RAM ve hafıza optimizasyonu yapmaktan ibaret değil. Bilgisayarınızın güncellemelerini kontrol edebilecek, Windows Güvenliği ile entegre olarak kullanabilecek ve hatta çeviri yapma, döviz kurları arasında dönüşüm, hesap makinesi ve ses kaydedici gibi bir dizi yeni araca da ücretsiz ulaşabileceksiniz.

Microsoft

Eğer siz de Microsoft'un PC Manager uygulaması ile tanışmak isterseniz Microsoft Store'a ulaşmanız ve ardından da PC Manager araması yapmanız gerekecek. Bundan sonra yapmanız gereken şey "Al" seçeneğine tıkladıktan sonra kurulum işlemlerinin tamamlanmasını beklemek. Birkaç dakika içerisinde yüklenecek olan uygulama, özellikle de bilgisayar bakımını önemseyen tüketicilerin işine yarayacak gibi görünüyor.

Microsoft PC Manager uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Microsoft, yapay zekâ asistanı Copilot'u da güncelledi:

35
15
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
15
6
1
0