Motorola’nın Katlanabilir Telefonu Razr, Tanıtımdan Saatler Önce FCC’de Ortaya Çıktı

10
4
3
2
1
Katlanabilir telefon sektörüne farklı bir nefes getirmeye hazırlanan Motorola, yeni telefonu Razr ile birlikte çıkış yapmaya hazırlanıyor. Dikey katlanabilen telefonu Razr’ı tanıtmaya hazırlanan Motorola’nın yeni telefonu Federal İletişim Komisyonu’nda ortaya çıktı.

Katlanabilir telefonlar, son yıllarda fazlasıyla konuşulan telefon çeşitleri arasında bulunuyor. Akıllı telefon sektörüne getirdikleri yeni teknolojiyle birlikte kullanıcıları heyecanlandıran bu telefonlar, her geçen gün yeni markalardan gelmeye devam ediyor. Bu markaların arasındaki son isimse Motorola.

Motorola’nın henüz duyurulmayan katlanabilir telefonu Razr, bu zamana kadar birçok habere konu olmuştu ancak son bilgiler Federal İletişim Komisyon’ndan (FCC) geldi. MySmartPrice’ın keşfettiği görseller, telefona detaylı bakmak isteyenler için büyük bir fırsat oluşturdu.

Razr’ın görselleri bu ay içerisinde birçok kez karşımıza çıkmıştı. Telefonun ön ve arka panelini birçok kez görme şansımız oldu ancak telefonun alt ve üst kısımlarını görememiştik. Bu nedenle telefonda ne çeşit bağlantı noktalarının olacağını da bilmiyorduk. Yeni çıkan görsellerle birlikte Razr hakkında kafamıza takılan tüm sorular cevaplanmış oldu.

Kulaklık girişi bulunmuyor

Motorola Razr

Günümüzde birçok telefonun kulaklık girişi olmadan çıkmasına alışmış durumdayız ancak Motorola’nın katlanabilir telefonundan uzun bir süre haber almamamız ve telefonun alt kısmının nispeten kalın görünmesi sebebiyle telefonda kulaklık girişi olabileceği düşünülüyordu.

Ortaya yeni çıkan görsellerle birlikte telefonda USB-C şarj girişinin bulunduğu ancak kulaklık girişine dair herhangi bir ipucu olmadığını söyleyebiliriz. Telefonun yan tarafında yer alan menteşeler de telefona ilginç bir görünüm katmış ancak görselleri ortaya atan MySmartPrice, görsellerin üretim öncesi numuneye ait olabileceğini belirterek nihai üründe değişiklikler olabileceğini ifade etti.

Katlanabilir telefon

Görsellerden elde ettiğimiz diğer bilgileri incelediğimiz zaman telefonun alt panelinde küçük bir düğmenin varlığından söz edebiliriz. Parmak izi okuyucuyu da içerisinde barındırdığı düşünülen bu düğmenin başka işlevlere sahip olma ihtimali de bulunuyor.

Ekranlara geldiğimiz zaman telefonun dış tarafında da bir kamerayı görmek mümkün. Şu an için bu ekranın yalnızca bir bildirim ekranı mı yoksa gerçekten dokunmatik bir ekran mı olduğu bilinmiyor. Motorola’nın yakın zamanda Razr’ı tanıtılacağı düşünüldüğü için Razr’ın özellikleri ve fiyatını öğrenmek istiyorsanız bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/11/13/20962963/motorola-foldable-razr-fcc-listing-leaked-images
10
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
2
1