Mutfakta İşlerinizi Kolaylaştıracak 10 Mutfak Robotu ve Blender Tavsiyesi

10
6
1
0
0
Hepimiz biliriz ki mutfakta geçirdiğimiz vakitler bazen hayal ettiğimizden çok daha meşakkatli olabiliyor. İşte burada devreye mutfak robotları ve blenderlar giriyor. En iyi mutfak robotu fiyatları arasından bütçenize en uygunu seçmeye hazır mısınız?

Sadece bir tuşla sebzeleri doğramak, smoothieler hazırlamak ya da kek çırpmak... Hayal ettiğiniz lezzetleri hazırlamak artık eskisinden çok daha kolay!

Bizim de size mutfağınızın en iyi arkadaşı olmaya aday, hayatınızı kolaylaştıracak blender ve mutfak robotu tavsiye çeşitlerimiz olacak. O zaman mutfakta bir devrim yaratmaya başlayalım!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

En iyi mutfak robotu alternatifleri:

  • Karaca Mastermaid Power Multifunctional 10 in 1 Galaxy Gıda Hazırlama Seti
  • Karaca Pro-Multimax Mutfak Robotu Red 2000 W
  • Homend Functional 2804H Mutfak Robotu
  • Bosch Mcm3501m Mutfak Robotu
  • Arçelik K-1190 Robolio Mutfak Robotu

İstediğiniz her şeyi yapmanıza olanak sağlayacak Karaca Mastermaid Power Multifunctional 10 in 1 Galaxy Gıda Hazırlama Seti

karaca mutfak robotu

Doğrama, karıştırma, rendeleme, dilimleme, yoğurma, çırpma ve öğütme desek ve bunların da tek bir cihazda buluştuğunu söylesek fikriniz ne olurdu? Mükemmel bir yardımcı olurdu değil mi? O zaman Karaca’nın 10 farklı aparatı olan bu robotu ile tanışabilirsiniz.

Humus, kıyma, tarhana ve salça bile yapabileceğiniz robot ile meyve ve sebze gibi farklı sertlikteki gıdaları da rahatlıkla dilimleyebilirsiniz. Paslanmaz çelik rende başlıkları ve 1000 ml haznesi olan blender işinizi epey kolaylaşacak. Unutmadan söyleyelim, bu robot ile buz kırabilir, kahve ve baharatlarınızı da öğütebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Az ve öz olsun diyenlere Karaca Pro-Multimax Mutfak Robotu

mutfak robotu tavsiye

Konu, elektrikli mutfak aletleri olunca karşımıza Karaca’nın birçok ürünü çıkıyor. Eğer mutfak robotunu sadece belirli işler için kullanmak istiyorsanız daha minimalize edilmiş bir ürün seçebilirsiniz. Bunun için ise Karaca Pro-Multimax Mutfak Robotu ideal bir seçenek olabilir.

Bir mutfak robotundan beklenen doğrama, parçalama ve çırpma işlemlerini bu robot da yapıyor. 2000 W yüksek performansı ile mutfaklarınızda harika işler çıkarabilirsiniz. 1,5 l geniş iç hacmi tek seferde işinizi kolaylaştıracak başka özellik. Buz bile kırabilen bıçakları ise oldukça dayanıklı.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Tam bir fiyat performans ürünü: Homend Functional 2804H Mutfak Robotu

en iyi mutfak robotu

Hem bütçenizi sarsmayacak hem de çıkardığı işler ile sizi üzmeyecek bir mutfak robotu arıyorsanız sizi Homend’in Functional 2804H ürünü ile tanıştıralım. Tek hareket ile gıdalarınızı istediğiniz kıvama dönüştürebilirsiniz.

Mutfak tezgâhında yürümeyen bir robot arıyorsanız da bu anlamda aradığınızı bulabileceksiniz. Doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma ve blender özellikleri ile şimdiden mutfaktaki en yakın arkadaşınız olmaya aday.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kısa sürede kusursuz sonuçlar için Bosch Mcm3501m Mutfak Robotu

Bosch mutfak robotu

Bosch mutfak robotu alternatifleri ile de evlerde yerini alıyor. Eğer istediğiniz performansı sağlayacak bir robot arıyorsanız bu modeli inceleyebilirsiniz. 800 W motoru ve 2 hız ayarı ile kısa sürede ister buzlarınızı kırın isterseniz de kahve çekirdeklerinizi öğütün.

Özel 6’lı bıçağı, 2’li çift taraflı dilimleme ve rendeleme diski, hamur yoğurma aparatı ve çırpıcısı ile beraber gelen Bosch mutfak robotu, emniyet kilidi ve kaymaz lastik ayakları ile mutfağınızla güçlü bağlar kuracak.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Arçelik K-1190 Robolio Mutfak Robotu içinde yok yok.

mutfak robotu fiyatları

Mutfak robotu ararken önceliklerinizi belirleyerek hangi parçaya ihtiyacınız olduğunu kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Eğer hamur yoğurmadan sert meyve sıkmaya kadar eliniz ayağınız olacak bir robot istiyorsanız Arçelik K-1190 Robolio Mutfak Robotu’nu alabilirsiniz.

Blender, meyve sıkacağı, çırpma, doğrama, rendeleme ve buz kırma aksesuarları bulunan robotun toplam kapasitesi ise 3 litre. Bu da tarhanadan salçaya kadar birçok gıdanızı kendiniz tek seferde hazırlayabilmeniz demek. 10 farklı hız ayarından en uygunu seçerek çalıştırın ve bırakın robot, sizin adınıza her şeyi yapsın.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

En iyi blender alternatifleri:

  • Grundig HBS 1010 700W 3’ü 1 Arada El Blender Seti
  • Sinbo SHB-3102 El Blender’ı
  • Philips HR2520/00 Promix El Blender’ı
  • Arzum AR1032 Shake’N Take Kişisel Blender
  • Philips HR2041/00 Sürahi Blender

Grundig HBS 1010 700W 3’ü 1 Arada El Blender Seti ile mutfaktaki işinizi kolaylaştırın.

blender tavsiye

Çorba yaparken bir blender’a, kek çırparken de bir çırpıcıya ihtiyacınız varsa ve tüm bunlar için robot seli almak yerine daha minimalist bir elektronik eşya arıyorsanız tercihinizi blender setinden yana yapabilirsiniz.

Doğrayıcı, ikili çırpıcı ve el blender özellikleri ile Grundig blender seti, mutfaklarda az da yer kaplayarak avantajlı hâle geliyor. 700 W gücü ile sert malzemeler için de rahatlıkla kullanabileceğiniz blender seti, özel bıçağı ile homojen karışımlar elde etmenizi sağlıyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir blender işimi çözer diyenlere Sinbo SHB-3102 El Blenderı

sinbo blender

Çorba yaparken homojen bir dağılım için blender arıyorsanız sizi Sinbo’nun tam bir fiyat performans ürünü olan el blender’ına alabiliriz. Kısa sürede istediğiniz kıvamı yakalayabileceğiniz bu blender ile mutfaktaki işlerinizi konforlu hâle getirebilirsiniz.

Paslanmaz çelik metal blender’ın parçasını elinizde veya bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. 700 ml karıştırma haznesi ise smoothie’lerden diğer birçok karışıma kadar birçok noktada işinizi çözecektir.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir diğer pratik ürün ise Philips HR2520/00 Promix El Blenderı

el blenderı

Mutfakta az yer kaplasın, nereye koyarsam oraya sığsın derken bunun bir blender için ne kadar konforlu olduğunu biliyorsunuzdur. Püre kıvamında yiyecekler elde etmek, çorbalarınızda ağza tane gelmemesi için kusursuz yemekler yapma kısmında işinizi kolaylıkla çözecek Philips el blender ürünü, dayanıklı ve uzun ömürlü yapısı ile de öne çıkıyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Arzum AR1032 Shake’N Take Kişisel Blender ile kendinizi özel kılın.

kişisel blender

Sadece mutfakta değil spordan işe, okuldan seyahatlere kadar her yerde yanınızda olacak bir blender teklif ediyoruz. Sağlıklı yaşam noktasında birçok kişinin yardımcı ürünü olan kişisel blender ile tüketeceğiniz gıdaları tek tuşla çalıştıran bu ürün ile tüketmeye hazır hâle getirin.

İki farklı boyu ile de kolaylık sunan Arzum Kişisel Blender, farklı renkleri ile cezbediyor. Mutfağınıza veya tarzınıza en uygun rengi seçerek kendisini her yere götürebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Philips HR2041/00 Sürahi Blender ile işleri biraz büyütelim.

sürahi blender

Kendinden sürahi hazneli blender ile istediğiniz yemekleri ve içecekleri kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Bir blender’dan beklenenden daha fazlasını karşılayan sürahi blender, kahve de öğütüyor, buz da parçalıyor.

Vakumlu ayakları titreşimi en az seviyeye indirirken blender’ın paslanmaz çelikten bıçaklarını uzun yıllar kararma ve paslanma olmadan kullanarak sağlıklı yiyecekler tüketebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Alışverişlerinizi kolaylaştıracak diğer ürünlerdeki tavsiyelerimiz:

10
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
1
0
0