Netflix, Yeni Dizisi The Haunting: Bly Malikânesi'nin Tanıtım Videosunu Yayınladı

13
1
0
0
0
Netflix, yeni antoloji dizisi The Haunting: Bly Malikânesi'nin yayın tarihini paylaştığı bir tanıtım videosuyla açıkladı. Tanıtım videosuna göre dizi, seyircilere umduğu gerilimi fazlasıyla sunacak.

Dünyanın en büyük çevrimiçi dizi ve film yayın servisi olan Netflix, 2018 yılında yayınlanan The Haunting: Tepedeki Ev’in devamı niteliğinde olan The Haunting: Bly Malikânesi için ilk tanıtım videosunu yayınladı ve video aracılığı ile dizinin yayın tarihini duyurdu.

FX’in bir TV efsanesi haline gelen dizisi American Horror Story benzeri bir antoloji olan The Haunting: Bly Malikânesi, tanıtım videosundan da anlayabileceğiniz gibi seyircilere sağlam bir gerilim vadediyor.

the haunting

Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith ve Amelia Eve’nin rol aldığı The Haunting: Bly Malikânesi için Netflix’in yayınlamış olduğu resmi açıklama şu şekilde:

“The Haunting: Tepedeki Ev"in yapımcıları, antoloji serisinin ikinci kısmında Henry James'in hayalet hikâyelerinden uyarlanan bir öyküyü ekrana taşıyor.”

Netflix’in açıklamasına göre The Haunting: Tepedeki Ev’deki oyuncuların çoğu, tamamen yeni bir hikayede, tamamen yeni karakterleri canlandırmak için yeniden bir araya gelecek. 9 Ekim’de yayınlanacak The Haunting: Bly Malikânesi’nin Netflix sayfasına buradan ulaşabilir ve Netflix abonesiyseniz bir hatırlatma oluşturabilirsiniz.

The Haunting: Bly Malikânesi tanıtım videosu

Hala izlemeyenler için; The Haunting serisinin merkezindeki aileyle tanışabileceğiniz video

The Haunting: Tepedeki Ev'i izlemek isterseniz buraya tıklayarak Netflix sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.netflix.com/tr/Title/81237854
13
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
0
0
0