Stranger Things, 'İlk Haftasında En Çok İzlenen Netflix Dizisi' Unvanını Kaybetti: İşte Rekorun Yeni Sahibi...

13
6
5
2
1
23 Kasım'da yayınlanan Wednesday isimli Netflix dizisi, önemli bir rekora imza attı. Yapım, Netflix'in ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizisi oldu. Peki Netflix'in yeni dizisi kaç saat izlendi?

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, kısa bir süre önce Wednesdey isimli yeni dizisini yayınladı. En bilindik karikatürler arasında yer alan "Addams Ailesi"nin konu alındığı dizi, ilk gününde sosyal medyanın diline düştü. Günlerdir konuşulan yapım, şimdiyse önemli bir rekorun sahibi olmuş durumda.

Elde edilen verilere göre Wednesday, ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizi oldu. Kullanıcıların 341,2 milyon saat boyunca izledikleri dizi, Netflix'in hizmet verdiği 93 ülkenin tamamında "Top 10" listesinde yer aldı. Dizi, 83 ülkede ise en çok izlenen yapım olarak kayıtlara geçti. Rekorun önceki sahibi, 335 milyon saat izleme süresi ile Stranger Things'in dördüncü sezonuydu.

Yine de tarihin en iyi ilk haftasını geçiren dizi değil!

Wednesday netflix

Wednesday dikkat çekici bir rekora imza atmış olsa da ilk haftasında en çok izlenen dizi rekorunu kıramadı. Bu rekor, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Squid Game'e ait. Dizi, yayınlandığı ilk haftada 571,8 milyon saat boyunca izlenmiş ve tüm zamanların rekorunu kırmıştı.

Peki Wednesday konusu ne?

Wednesday'in konusu, Addams Ailesi'nin kızları Wednesday'in maceralarını anlatıyor. Çocukların doğaüstü yeteneklerini keşfedebilmesi ve bu alanda ustalaşması için kurulmuş olan "Nevermore" isimli bir okula giden Wednesday, cinayetleri araştırmaya başlar ve bundan sonra da olaylar değişir. Zira dostları kadar düşmanları da olmaya başlamıştır. 

Wednesday için hazırlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://collider.com/wednesday-series-debut-number-1-netflix/
13
6
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
6
5
2
1