OnePlus 7 Pro'nun Ön Kamera Mekanizmasının Nasıl Çalıştığı Gösterildi (Video)

20
5
3
1
0
OnePlus 7 Pro'nun ekranın haricindeki ön kamerası oldukça farklı bir mekanizmaya sahip. Bu da akıllara "Kamera nasıl çalışıyor?" sorularını getiriyor. JerryRigEverything'in videosunda bu soruya cevap getirildi.

OnePlus 7 Pro'yu ilk gördüğümüz zaman, ön kamera tasarımı herkesi oldukça şaşırtmıştı. Bunun sebebiyse cihazın ön kamerasının ekranda bulunmamasıydı. Bu alışılmışın dışındaki mekanizmanın OnePlus 7 Pro ile ortaya çıkmasının sonucunda JerryRigEverything isimli YouTuber, kafadaki soru işaretlerine cevap niteliğinde bir video hazırladı.

Amiral gemilerinin içini açıp inceleme videoları çekmesiyle ünlenen JerryRig isimli YouTuber, OnePlus 7 Pro'yu da sıkı bir imtihandan geçirmiş. Videoda cihazın çiziklere, ateşe, bükülmeye ve benzeri darbelere ne kadar dayanıklı olduğunu görebilirsiniz.

JerryRigEverything, bu testlere ek olarak cihazın arka panelindeki renk katmanını temizledi. Bu sayede cihazın içi rahatlıkla görülebilir hale geldi. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ayrıca bu video sayesinde ekranın haricindeki ön kameranın mekanizmasının nasıl çalıştığını da görebiliyorsunuz. Eğer videonun tamamını izlemeye vaktiniz yoksa, ön kamera mekanizmasının nasıl çalıştığını görmek için 03:10’a atlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/17/this-is-how-the-oneplus-7-pro-pop-up-camera-works/
20
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
3
1
0