OnePlus 7'ye Ait 5 Saniyelik Tanıtım Videosu Yayımlandı

26
2
1
0
0
OnePlus'ın beklenen yeni amiral gemisinde ait yepyeni bir video ortaya çıktı.

2013 yılından beri akıllı telefon sektöründe varlığını sürdüren; Lamborghini ve Ferrari gibi ünlü otomobil firmalarıyla ortaklıklar yaparak özel tasarımlı telefonlarını piyasaya süren Çinli teknoloji devi OnePlus'ın sıradaki amiral gemisi OnePlus 7'ye ait tanıtım videosu, şirketin CEO'su tarafından paylaşıldı.

Akıllı telefon üreticisi şirketin CEO'su Pete Lau, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı 5 saniyelik bir videonun yer aldığı gönderide: "OnePlus'ın 'Hızlı ve Pürüzsüz' temasında yeni bir çağ başlatacak olan ürününü sizlere tanıtmaktan gurur duyarım. Özellikle pürüzsüz konusu. Cihazı pürüzsüz yani yumuşak yapmak hızlı yapmaktan çok daha zor. Bu, donanım ve yazılımla mücadele demek" ifadelerini kullandı.

Videoda her ne kadar 'Hızlı ve Pürüzsüz' yazsa da (Buradaki pürüzsüz, arayüz geçişlerinin yumuşaklığını ifade ediyor.) bunun neredeyse her akıllı telefon tanıtılmadan önce söylenen bir kalıp olduğunu biliyoruz. OxygenOS ile hâlihazırda pürüzsüz bir kullanım deneyimi sunan OnePlus'ın bu deneyimi, yeni amiral gemisi OnePlus 7 ile de sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/heres-your-first-official-look-at-the-oneplus-7
26
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
1
0
0