Türkiye'yi Dehşete Düşüren Palu Ailesinin Korku Filmi Geliyor

154
74
16
6
5
Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda tanıdığımız Palu ailesinin hayatı, yapımcı Emin Alper tarafından yapılacak bir korku filmine konu olacak.

Ankara Uluslararası Film Festivali sinemaseverlerle buluştu. Yapılan etkinlikler ve tanıtımlarda en dikkat çeken film ise Kız Kardeşler oldu. Film, sinemaseverler tarafından çok fazla beğenilince ikinci kez izletildi. Filmin yönetmeni Emin Alper, gösterimin ardından seyircilerin sorularını yanıtladı ve bazı açıklamalarda buludu.

Gelen soruları yanıtlayan Alper, Kız Kardeşler filminin bazı eleştirmenler tarafından filmin dalga amaçlı yapıldığı yorumlarına katılmadığını belirterek, sadece daha farklı bir film olduğunu ifade etti. Filmin konusunun kendisiyle bir alakasının olup olmadığı sorusuna ise Berlin'de büyüdüğünü belirterek küçüklüğünün beslemelerle geçtiğini ifade etti. 

Seyircilerden gelen korku filmi önerisini ise Emin Alper "Bir projem var. Palu ailesini korku filmi yapacağım." şeklinde açıkladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda karşımıza çıkan Palu ailesi, bilindiği üzere 2008 yılında kızlarının kaybolmasının ardından torunlarının da kaybolması sonucunda programa başvurmuşlardı. Yaşanan gelişmeler neticesinde Palu ailesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu ve uzunca bir süre de gündemi meşgul etmişlerdi. RTÜK tarafından getirilen yayın yasağı ile gündemin dışında kalan Palu ailesi, Emin Alper'in korku filmi konusuyla yeniden gündeme gelmiş oldu.

Emin Alper bu filmi yapar mı orasını zaman gösterecek fakat Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesinin filmi yapıldığı taktirde kapalı gişe bile olabilir.

Kaynak : http://www.filmfestankara.org.tr/emin-alper-palu-ailesini-korku-filmi-yapacagim/
154
74
16
6
5
Emoji İle Tepki Ver
154
74
16
6
5