Samsung Galaxy Z Fold2'nin Fiyatı Ortaya Çıktı (Galaxy Fold'dan Ucuz)

29
3
3
1
0
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold2'nin merak edilen fiyatı sonunda ortaya çıktı. Buna göre telefon, bir önceki katlanabilir telefondan daha ucuz olacak.

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2'yi tanıtacağı etkinliğin tarihini resmen duyurmuştu. Yeni Galaxy Note20 serisinin tanıtıldığı UNPACKED etkinliğinin ikinci bölümü olarak anılan etkinlik, şirketin açıklamasına göre 1 Eylül Salı günü canlı olarak gerçekleştirilecekti.

Samsung, Galaxy Z Fold2'nin donanımı hakkında neredeyse hiçbir bilgi paylaşmadı. Şirket, yeni katlanabilir akıllı telefonunu gizli tutma konusunda iyi bir iş başardı. Aynı şekilde cihazın fiyatı hakkında da net bir bilgiye sahip değildik ancak bir önceki katlanabilir telefondan daha ucuz olacağını biliyorduk.

Samsung Galaxy Z Fold2 fiyatı:

samsung galaxy z fold2

Bugünse Samsung Galaxy Z Fold2'nin fiyatı, Max Weinbach isimli bir kişi tarafından ortaya çıkarıldı. Akıllı telefonun tanıtılmasına 2 gün kala ortaya çıkan bilgi Samsung beklentilerimizi de doğru çıkardı. Yani telefon, bir önceki katlanabilir telefon Galaxy Fold 2'den daha ucuz olacak.

Max Weinbach'ın paylaştığı bilgiye göre Samsung Galaxy Z Fold2, 1.899 euroluk (yaklaşık 16.580 TL + vergiler) fiyat etiketiyle çıkış yapacak. Yani telefon, bir önceki katlanabilir telefon olan Samsung Galaxy Fold 2'den 100 euro daha ucuz olacak. Cihazın fiyatı, 1 Eylül'de gerçekleşecek etkinlikle birlikte kesinlik kazanacak.

samsung galaxy z fold2 fiyatı

Bugüne kadar edindiğimiz bilgilere göre Samsung Galaxy Z Fold2, Qualcomm'un amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 865+'a ev sahipliği yapacak. Grafik bölümünde işlemciye Adreno 650 eşlik edecek. Telefon, 12 GB RAM ve 256 GB'lık depolama alanıyla da bir hayli iyi bir donanıma sahip olacak.

Kamera kısmına gelindiğindeyse cihazın arka kısmında bizi üç kameradan oluşan bir kurulum karşılayacak. Bu kameralar sırasıyla 12 MP'lik geniş açılı kamera, 12 MP'lik telefoto kamerası ve 12 MP'lik ultra geniş açılı kamera olacak. Samsung'un yeni katlanabilir telefonu tanıtıldığında cihaz hakkında kapsamlı bilgi almak için bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak : https://bleebot.com/galaxy-z-fold-2-price-leaks-one-week-ahead-of-launch/8963/
29
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
3
1
0