Samsung Galaxy M40, Wi-Fi Alliance Sertifikasyonunda Görüldü

14
3
1
1
1
Samsung'un yeni nesil uygun bütçeli telefonları M serisi, şu an için üç cihazdan oluşmakta. M10, M20 ve M30 cihazları, özellikle Hindistan gibi gelişen pazarlarda peynir ekmek gibi satarke, Samsung bu seriye yeni bir cihaz ekleme hazırlığına girdi.

Wi-Fi Alliance'ın internet sitesinde çıkan yeni bir sertifikasyona göre Samsung, yeni uygun fiyatlı M40 telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. M40, Samsung tarafından daha önceki M serisi cihazlarına oldukça benzer biçimde 'SM-M405F/DS' şeklinde adlandırılmış. Buradaki DS ise 'Dual-SIM' anlamına geliyor.

Wi-Fi Alliance'ın sayfasından cihazın Android 9'a Wi-Fi a/c'ye sahip olması dışında pek bir şey öğrenemesek de, bu durum tahmin yapamayacağımız anlamına gelmiyor. M10, M20 ve M30 cihazlarına baktığımızda her birinin ekranı biraz büyüttüğünü gördüğümüz için, M40'tan da benzer bir artış bekliyoruz. Benzer şekilde M30'un da AMOLED ekrana sahip olduğunu düşününce M40'ın da aynı şekilde gelmesi işten bile değil.

A serisinin en temel üyesi A30'un (ve M30'un) Exynos 7904 işlemcisi (Qualcomm muadli Snapdragon 636) kullandığını bildiğimizden, M40'ta da muhtemelen aynı yol izlenecektir. Kameralarda ise standart + geniş açı + telefoto olmak üzere üç adet arka kamera olması beklentiler arasında.

Kesin olduğumuz şeylere gelirsek söyleyebileceğimiz tek şey telefonun yakında tanıtılacak olması. Çünkü mobil cihazlar, genelde son ana kadar Wi-Fi sertifikasında görünmüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m40_shows_up_in_wifi_alliance_certification_database-news-36540.php
14
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
1
1