Samsung Galaxy Note10'a Dair Yeni Render Görselleri Ortaya Çıktı

34
4
2
1
1
Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonlarından Galaxy Note10'un render görselleri ortaya çıktı. Çıkan görsellerde ekranın neredeyse çerçevesiz olması dikkat çekiyor.

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note10’un tanıtımını 7 Ağustos’ta gerçekleştirecek. Ancak basın sunumu gerçekleşene kadar telefonlarla ilgili birçok detay ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note10+’ın tasarımının ortaya çıktığının haberini yapmıştık, o haberimizi okumak için de buraya tıklayabilirsiniz. Şimdi de Galaxy Note10’un render görselleri ortaya çıktı.

Ortaya çıkan render görsellerinde ilk olarak göze çarpan şey S kalemi oluyor. Görselde dikkat çeken bir diğer nokta da ekranın neredeyse tamamen çerçevesiz olması ve sadece ön kamera için açılan su damlası şeklindeki çentiği.

Telefonun tasarımda telefonun üst kısmının neredeyse tamamen düz olduğu görülüyor ki kıyaslama yapmak gerekirse Galaxy Note9’da bu kısımlar daha yuvarlaktı. Telefonun yan tarafında ayrıca microSD ya da bir SIM yuvasının bulunduğu da görülüyor.

Artık tüm üst segment telefonlarda olduğu gibi Galaxy Note10’da da parmak izi okuyucu sensörün ekrana gömülü olacağı da belli oluyor. Telefonda yer almayacak şeylere bakacak olursak tıpkı Note10+’da olduğu gibi bu telefonda da kulaklık jak girişi ve Bixby butonu yer almayacak.

Telefonun fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmasa da en temel Galaxy Note10 sürümünün 1.200 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu fiyatın bölgeden bölgeye de değişiklik gösterebileceği düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/13/fresh-render-gives-us-the-clearest-look-at-samsung-galaxy-note-10/
34
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
4
2
1
1