Samsung Galaxy Note10’un Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

26
3
2
2
1
Samsung'un en önemli akıllı telefon serilerinden biri olan Galaxy Note'un en yeni modeli olacak Galaxy Note10 için tanıtım tarihi sızdırıldı.

Samsung Galaxy Note10, şirketin yeni amiral gemisi olmak için hazırlanıyor ve telefonları ilk defa ne zaman göreceğimiz bilgisi elimize ulaştı. Koreli kaynaklardan alınan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 10, resmi olarak 10 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Samsung’un izlediği tanıtım takvimiyle de örtüşen bu tarih, şu an için doğru görünüyor. Samsung, Ağustos tarihinde phablet serisi telefonlarını tanıtma konusunda bir çeşit nam salmış durumda. Geçtiğimiz sene Galaxy Note9, 9 Ağustos tarihinde tanıtılmıştı. Samsung’un bu örüntüyü devam ettirerek Note10’u 10 Ağustos’ta tanıtması bekleniyor.

Tanıtım tarihinin yanı sıra Galaxy Note10’dan beklenen birçok özellikle ilgili bilgiler de bulunuyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucunun yanı sıra çerçevesiz tasarım da bizleri bekliyor. Dahası, Samsung Galaxy Note10’un dört kameraya kadar çıkacak bir kamera dizilimini de bünyesinde barındırması iddiaları da mevcut.

Son zamanlarda ortaya çıkan en ilginç söylentilerden biriyse Samsung’un iki adet Note cihazını tanıtacağı. Bu zamana kadar Galaxy Note serisinde yalnızca tek bir cihaz tanıtan Samsung, bu sene 6,4 ila 6,5 inç arası bir telefonun yanı sıra 6,7 inçlik bir cihaz da tanıtacak. Tüm bunların yanı sıra 5G destekli bir cihazın geleceği bilgisi de mevcut.

Kaynak : https://www.technobuffalo.com/announcement-date-samsungs-galaxy-note-10-was-just-leaked
26
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
3
2
2
1