Sıvı Soğutmalı Redmi Note 8 Pro'nun Etkileyici AnTuTu Skoru

41
6
2
1
1
Yeni modeli Note 8 Pro'yla ilgili beklentilerini iyiden iyiye yüksek tutan Redmi, şimdi de telefonun AnTuTu puanını ve sıvı soğutma sisteminin detaylarını paylaştı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin alt şirketi olarak ticari yaşamını sürdüren ve daha çok fiyat performans ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Redmi, uzun zamandır yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Redmi Note 8 Pro olarak isimlendirilen bu telefon modeli, ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Redmi, yeni telefon modelinden beklentiyi fazlasıyla yüksek tutuyor. Şirket yetkilileri neredeyse her gün, Note 8 Pro'yla ilgili bazı açıklamalarda bulunuyorlar. Şimdiyse Note 8 Pro'nun sahip olduğu sıvı soğutma sisteminin detayları ve AnTuTu puanları paylaşıldı.

redmi note 8 pro

Redmi'den yapılan açıklamalara göre Note 8 Pro gücünü, Mediatek 12nm Helio G90T'den karşılayacak. Bu durum Redmi Note 8 Pro'nun AnTuTu skoruna 283.333 olarak yansıyor. Yapılan AnTuTu testleri, Mediatek Helio G90T'nin Kirin 810'la Kirin 710 arasında bir işlemci olduğunu ortaya koyuyor.

AnTuTu

Yapılan açıklamalarda, Redmi Note 8 Pro'nun sıvı soğutma sisteminin etkilerine dair bilgilere de yer verildi. Redmi, Note 8 Pro'nun sıvı soğutma sisteminin yoğun kullanımda bile 4 ila 6 derece fark yaratacağını söylüyor. Bu da özellikle oyun oynamayı seven kullanıcılar için büyük bir önem arz ediyor.

Redmi'nin yeni modeli Note 8 Pro, 29 Ağustos'ta tanıtılacak ve şirket şu sıralarda, lansman etkinlikleri için rezervasyon almaya başlamış durumda. Edinilen bilgilere göreyse etkinlik için katılımcı sayısı, ilk 24 saatte 1 milyona ulaşmış durumda. Anlaşılan o ki Redmi'nin yeni modeli, teknoloji tutkunları için de büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmi_note_8_pro_reaches_280000_on_antutu_to_come_with_liquid_cooling-news-38836.php
41
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
6
2
1
1