TOGG'un Şarj Cihazlarından Yeni Fotoğraflar Geldi: 81 İlde Kuruluma Hazır!

41
7
3
2
1
Yerli otomobil TOGG'un şarj istasyonu markası TruGo'dan yeni görseller geldi. Yapılan açıklamalarda, üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazlarının kurulum için hazır olduğu belirtildi.

Uzun süredir gündemden düşmeyen yerli otomobili TOGG için çalışmalar hız kesmeden devam ederken her geçen gün otomobil hakkında yeni haberlerle karşılaşıyoruz. 2023 yılında yollarda olması beklenen otomobil için hazırlanan şarj altyapısı da oldukça merak edilen bir konu.

Yakın zamanda TOGG’un şarj istasyonu markası olarak seçilen TruGo’dan şarj istasyonlarını ilk kez görmemizi sağlayan bir paylaşım geldi. Bu paylaşımda şarj istasyonunun nasıl görüneceği görülürken cihazların Gemlik’te test edilmeye başladığı aktarıldı. Şimdi ise tüm ülkeye kurulması beklenen bu şarj cihazlarından yeni görseller geldi.

180 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır

TruGo, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflarla TruGo şarj cihazlarına detaylı bir bakış atmamızı sağladı. Konuya ilişkin açıklamalarda, TOGG kurucu ortaklarından Vestel’in TruGo’ya özel ürettiği 180 kW gücündeki şarj cihazlarının kurulum için hazır olduğu belirtildi.

Ayrıca, “Trugo ile elektrikli araç kullanıcıları Türkiye’nin 81 ilinde yüksek performanslı şarj altyapısıyla kesintisiz bir deneyim yaşayacak” ifadeleri de açıklamalar arasında yer aldı ve şarj cihazlarının tüm illerde yer alacağını bir kez daha gözler önüne serdi.

TOGG, geçtiğimiz aylarda EPDK’ya yaptığı başvuru sonucunda TruGo markası için işletmeci lisansı aldı. Hedefin ise 81 ilde 600’den fazla lokasyonda 1000 yüksek performanslı şarj cihazı kurmak olduğu belirtilirken, trafik yoğunluğu yüksek yerlerde 25, az yoğunluk olan yerlerde ise 50 km’de bir cihazın kurulacağı aktarıldı. Ayrıca, %20 şarja sahip aracın TruGo ile birlikte 25 dakikada %80 şarja ulaşabileceği de daha önce gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

41
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
41
7
3
2
1