Togg'un Şarj Ağı Trugo'nun Mobil Uygulaması Yayınlandı: İşte Tüm Elektrikli Araçlar İçin Trugo Şarj Fiyatları

20
8
5
1
0
Togg'un elektrikli otomobil şarj istasyonu şirketi Trugo, mobil uygulamasını yayınladı. Bu uygulama, en yakın şarj noktalarını, ücretleri ve şarj işlemini hızlıca yapmanızı sağlıyor. Şarj ücretleri de yine Trugo mobil uygulaması üzerinden otomatik olarak ödenebiliyor.

Geçtiğimiz gün itibarıyla ön sipariş programı resmen tamamlanan Togg T10X ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda; Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu'nun tüm elektrikli otomobillerin şarj edilmesini sağlayacak şirketi Trugo'nun mobil uygulaması resmen yayınlandı. Elektrikli otomobil sahipleri, bu uygulama ile çok daha iyi bir deneyim yaşayacaklar.

Google Play Store ve App Store üzerinden servis edilen Trugo mobil uygulaması, elektrikli otomobil sahibi bir vatandaşın en yakındaki istasyonu görmesine yardımcı oluyor. Ayrıca fiyat bilgisi ile elektrikli aracın şarj bilgilerine de bu mobil uygulama üzerinden ulaşılabiliyor. Elektrikli otomobil sahipleri, Trugo uygulaması üzerinden okutacakları QR kod ile araçlarını şarj edebilecekler.

Trugo üzerinden en yakın şarj istasyonlarını görüntüleyebiliyorsunuz

Trugo mobil uygulama

Trugo'nun mobil uygulamasını akıllı telefonunuza yükledikten sonra, uygulamayı kayıtlı bir kullanıcı veya misafir olarak kullanabiliyorsunuz. Konum izni verilmesi halinde en yakındaki elektrikli şarj istasyonları ile bunların çalışma durumu hakkında bilgi veren uygulama, dolum ücretlerini de uygulamaya tanımlanan kredi kartı üzerinden otomatik olarak ödüyor. Üstelik bu mobil uygulama ile bir şarj istasyonundaki bir soket için önceden rezervasyon da yapılabilecek. Trugo hesabı oluşturabilmek için bir elektrikli otomobile sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

Trugo fiyatları

trugo fiyatları

  180kW 300kW
kWs Başına Ücret 7,99 TL 7,99 TL

Trugo'nun Twitter'daki ilgili açıklaması:

"Türkiye’nin yüksek performanslı ve geniş kapsamlı şarj ağı Trugo, uçtan uca kesintisiz bir deneyim için kullanıcılarıyla buluşmaya hazır. #Trugo uygulaması şimdi App Store ve Google Play’de."

Eğer siz de Trugo mobil uygulamasını akıllı telefonunuza yüklemek isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

20
8
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
5
1
0