Türkiye'de Yılın Otomobili Ödülü'nün Bu Yılki Finalistleri Belli Oldu

7
3
1
0
0
Otomobil Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından her sene gerçekleştirilen Yılın Otomobili Ödülü'nün bu yılki finalistleri belli oldu. 28 aday arasından seçilen 7 otomobil, en iyisi olmak için yarışacak.

Otomobil Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından gerçekleştirilen “Yılın Otomobili Ödülü” her yıl olduğu gibi bu sene de düzenlenecek. 9. kez Türkiye’de en iyi otomobilleri belirleyecek ödülün adayları geçtiğimiz ay belli olmuştu.

Şubat 2023 ila Şubat 2024 arasında ülkemizde satışa çıkan otomobiller üzerinde yapılan değerlendirmeler sonucunda içinde Togg’un da bulunduğu 28 aday belirlenmişti. Bugün ise finale kalan 7 otomobil açıklandı. Finalistler, OGD üyeleri tarafından gerçekleştirilen testlerin ardından seçildi.

2024 Türkiye'de Yılın Otomobili Ödülü finalistleri

BMW 5 Serisi

Chery Tiggo 8 Pro

Hyundai Ioniq 6

Mercedes- Benz E Serisi

Renault Austral

Togg T10X

Toyota C-HR

Kazananlar ne zaman belli olacak?

Finale kalanlar arasında bir son oylama gerçekleşecek. Yılın Otomobili Ödülü’nün kazananı ise 11 Haziran’da düzenlenecek törenle açıklanacak. Yılın Otomobili Ödülü’ne ek olarak “Yılın Tasarımı”, “Yılın İnovasyonu” ve “Yılın Basın Lansmanı” kategorilerinde de özel ödüller dağıtılacak.

Geçen senenin kazananlarını merak ediyorsanız:

7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0