Filmin Kötüsünü de Gördük: Yeni Venom: Let There Be Carnage Fragmanı Yayınlandı [Video]

18
15
3
1
1
Filmin Kötüsünü de Gördük: Yeni Venom: Let There Be Carnage Fragmanı Yayınlandı [Video]
İkinci Venom filmi olacak Venom: Let There Be Carnage’ın ikinci fragmanı, bugün YouTube’da yayınlandı. Neredeyse 3 dakikalık fragman, kötü karakterin kim tarafından canlandırılacağına da açıklık getirdi.

2018 yılında vizyona giren Marvel filmi Venom’un devam filmi olacak Venom: Let There Be Carnage’ın ilk fragmanı, mayıs ayında yayınlanmıştı. Filmin çıkışına aylar kala bugün, ikinci fragman da YouTube’a yüklendi.

Venom: Let There Be Carnage’ın oldukça uzun olan fragmanı, neredeyse spoiler niteliğindeydi. Zira filme dair birçok sahne fragmanda yer aldı. Fragmandan öğrendiğimiz en önemli bilgi ise, filmin şu ana kadar yüzünü göremediğimiz kötüsü oldu.

Venom: Let There Be Carnage’ın ikinci fragmanı:

Venom: Let There Be Carnage’ın ikinci fragmanı, Sony Pictures Entertainment tarafından bugün paylaşıldı. 2 dakika 40 saniyelik fragmanda yeni filme dair birçok detay yer aldı. Bu detaylardan biri, filmin kötü karakteri Carnage’ı canlandıracak oyuncu oldu. Fragmanın bir sahnesinde Venom’u bile korkutan Carnage, Woody Harrelson tarafından canlandırılacak.

Yönetmenliğini Andy Serkis’in yaptığı devam filminde Venom, biraz daha sempatik tavırlarla ve yumuşamış mizacıyla karşımıza çıkacak. Eddie Brock’la olan ilişkisini düzelten Venom’ı türlü şakalar ve komiklikler yaparken göreceğiz. Yani yeni Venom’ımıza tüyler ürpertici bir Deadpool diyebiliriz.

Filmin kötüsü ise ilk fragmandan da görmüş olduğumuz gibi Carnage olacak. Hayranların yıllardır bir filmde görmeyi beklediği karakter, Woody Harrelson tarafından canlandırılacak Cletus’un vücuduna girecek. Her ne kadar komik sahneler de filme eklenmiş olsa da Venom: Let There Be Carnage, Venom’la Carnage’ın savaşını bol aksiyonlu şekilde izleyicilerle buluşturacak. Film, şu anki planlara göre 15 Eylül tarihinde vizyona girecek. 

18
15
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
15
3
1
1