Xiaomi Mi Mix Alpha’nın Ekran/Yüzey Oranı %100’ü Aşacak

77
11
10
2
1
Xiaomi, 24 Eylül’de yapacağı büyük tanıtımın öncesinde yeni Mi Mix Alpha hakkında yeni detaylar paylaştı. Telefonun ekran/yüzey oranının %100’den fazla olacağı belirtildi.

Mi Mix 3’ün selefi olacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha, yakın zamanda yapılacak olan Xiaomi etkinliğinde karşımıza çıkacak. Çinli firma, 24 Eylül’de gerçekleşecek etkinlik öncesinde yeni cihazı üzerindeki sis perdesini yavaş yavaş aralıyor. 

Şirketin Weibo sayfasında paylaşılan görselde telefonda şelale olarak adlandırılan tam kıvrımlı ekranları kullandığı göze çarptı. Benzer bir yapıyı daha önce de Vivo NEX 3 telefonlarda görmüştük. 

xiaomi mi mix alphaxiaomi mi mix alpha

Telefonun tanıtımına 4 gün kala ortaya çıkan görseller bize ne beklememiz gerektiği hakkında da fikir veriyor. 5G desteği sunacak olan telefonda ekran/yüzey oranı ise %100’ü geçecek. 

xiaomi mi mix alpha

Tanıtım görsellerinde kullanılan kitaplar belki de telefonlardan ne beklememiz gerektiği konusunda bir fikir verebilir. Bilim kurgunun bu iki önemli eseri, genel olarak yapay zekaların gelişiminin merkezde olduğu eserler. Bu da Xiaomi’nin sessiz sessiz gelişmiş bir yapay zekayı, belki yeni bir sesli asistanı sunmaya hazırlandığını gösteriyor olabilir. Il Cavaliere İnesistente, boş bir zırhın (kabuğun) bilinçle hareket etmesini anlatır. Brave New World’de keyfin ve hazzın sonuna kadar yaşandığı bir dünya resmedilir (çok hoş bir dünya olmasa da). Borges ise Labirentler’de çeşitli alegorilerle zamanın ilerleyişini, gücü, hızı ve kuvveti anlatır. Yani kitaplar rastgele seçilmediyse bize cesur, yeni ve alışılmadık bir cihaz sunacak olan Xiaomi, telefonu gerçek bir multimedya cihazına çevirebilir ve ekranın yana katlı olan kısımda özel bir multimedya menüsü sunabilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_alpha_will_offer_higher_screen_to_body_ratio_and_waterfall_screen-news-39267.php
77
11
10
2
1
Emoji İle Tepki Ver
77
11
10
2
1