Xiaomi’nin Denetimden Geçen Yeni Telefonları Ortaya Çıktı: Yeni MIX Modeli Geliyor

12
12
10
2
0
Çin’de gerçekleşen ağ denetimlerinde onaylanan yeni Xiaomi telefonlara dair bazı bilgiler sızdırıldı. Teknik özelliklere yönelik bir bilgi elde edilemese de CC ve MIX serilerine yeni modeller ekleneceği ortaya çıktı. Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı öğrenilen birçok modelin bazılarının üst segment fiyatları dikkat çekti.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, çoğunlukla alt ve orta segment telefonlarıyla biliniyor. Şirketin piyasaya sunduğu kimi cihazlar üst segment özelliklere sahip olsa da fiyatlar bu segmente göre verilmiyor. Ancak uygun fiyatlarla ününü kazanan Xiaomi, yeni onaylanan modellerine bakacak olursak amiral gemisi pazarında daha fazla ses getirmeye hazırlanıyor.

Xiaomi, geçtiğimiz mart ayında Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra’yı tanıtarak hem yüksek donanımlı hem de önceki modellere göre oldukça yüksek fiyatlı modeller sunmuştu. Şirketin üst segmente atılan sayılı adımlarından olan bu çıkıştan sonra yakın zamanda, amiral gemisi niteliğinde yeni modellere dair bilgiler ortaya çıktı. Yeni bir Mi MIX modeli, CC 11 ve daha birçok cihaz, Çin’de ağ denetimlerini geçerek onay aldı.

Fiyatlar 1.550 doları bulacak

xiaomi mi mix 4

Çin’de gerçekleştirilen denetimlerde aralarında bir de amiral gemisi olması beklenen birçok Xiaomi modeli onaylandı. Bu yüksek fiyatlı model, büyük ihtimalle ekran üstü bir kamera taşıyacak olan Mi MIX 4 olacak. 

Xiaomi Üretim Müdürü Wei Siqi, daha önce yaptığı açıklamalarda CC serisinin yeni modellerinin bu yılın üçüncü çeyreğinde geleceğini söylemişti. Bu açıklamalar, CC serisinin üretiminin durdurulacağı iddialarını yalanlamış oldu. Bu seri, markanın 108 MP kamera bulunduran ilk serisiydi. Yeni modellerde olacak kameraların özellikleri hakkındaki bilgiler ise sadece varsayımdan ibaret.

Bunların yanı sıra, Xiaomi’nin birçok yeni modeli şu anda denetimlere tabi tutuluyor. Raporlara göre bunlardan biri, az önce de belirttiğimiz gibi muhtemelen amiral gemisi olacak yeni Mi MIX modeli. Bu model, şu an bilinenlere göre yılın ikinci yarısında çıkacak. Xiaomi Mi Pad 5, K19A, K3S, K11S/T, J18S modelleri ise sızıntıda ortaya çıkan, gelecek modeller arasında. Listedeki bazı telefonların fiyatı 1550 dolara (13 bin 550 TL) kadar çıkacak. Böylece Xiaomi, pahalı telefonlarına birkaç yenisini daha ekleyecek.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/06/19/xiaomi-mi-mix-4-cc-11-other-xiaomi-smartphones-get-certified-in-china/
12
12
10
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
12
10
2
0