Amiral Gemisi Katili Redmi K20'nin AnTuTu Puanı Yayınlandı

34
11
2
2
1
Redmi, şirketin yeni amiral gemisi olacak Redmi K20'nin AnTuTu sonucunu paylaştı. Cihaz, aldığı puan ile rakiplerini ezip geçmiş durumda.

Xiaomi’nin alt markası olarak akıllı telefon piyasasındaki varlığını sürdürmeye devam eden Redmi, Snapdragon 855 işlemciye sahip yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığını geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklama ile zaten onaylamıştı. Redmi’nin genel müdürü olan Lu Weibing, Weibo sayfasında paylaştığı bir fotoğraf ile K20 olarak adlandırılacak yeni Redmi amiral gemisinin AnTuTu sonucunu ortaya çıkardı.

Lu Weibing’in paylaştığı görsele göre Redmi K20, AnTuTu’dan 458.754 gibi son derece yüksek bir puan almayı başarıyor. Bu puan ile birlikte Redmi K20, AnTuTu sıralamasında Xiaomi Mi 9 ve Black Shark 2 gibi zirveye oynayan iki akıllı telefonu geride bırakmış olacak. Üstelik Redmi K20, aldığı puan ile geçtiğimiz günlerde AnTuTu puanı sızdırılan oyuncu telefonu Red Magic 3’ü de geçmiş olacak.

Redmi K20’nin ne zaman tanıtılacağı şu an için bilinmiyor ancak şirketin AnTuTu puanını resmi olarak yayınlaması, cihazın neredeyse tamamlandığını ve lansmana hazır olduğunu gösteriyor. Xiaomi, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Pocophone F1 modelinde LiquidCool sıvı soğutma teknolojisi kullanmıştı. Muhtemelen Redmi, performansı en üst seviyede tutmak için bu soğutma teknolojisinin daha gelişmiş bir versiyonunu kullanacak.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/redmi-k20-antutu-score-leaked-beats-blackshark-2-gaming-smartphone/
34
11
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
34
11
2
2
1