Avengers: Endgame Fragmanını Deadpool'un İstila Ettiği Fan Yapımı Fragman

70
13
3
2
1
Mightyraccoon! adlı YouTube kanalından yayınlanan videoda Avengers: Endgame fragmanını geveze paralı asker Deadpool basıyor.

Büyük yapımların fragmanları söz konusu olduğunda internet elini hiç korkak alıştırmıyor. Fragmanların düşük bütçeli kopyaları, garip versiyonları, ilginç şekillerde düzenlenmiş halleri derken ortaya oldukça eğlenceli videolar çıkıyor.

Deadpool filmlerinden sesleri ve görüntüleri Avengers: Endgame ile birleştiren Mightyraccoon!, 24 saatte 1.4 milyon civarında izlenen bu videosu ile büyük ses getirdi. Videoda ilk başta zararsız şekilde, kıyıda köşede yorum yapan Deadpool, bir noktadan sonra bütün fragmanı ele geçiriyor.

Disney ve Fox birleşmesinin ardından X-Men ve Fantastic Four’un hakları da Marvel’e geri dönmüş olacak. O birleşme tamamlandıktan sonra Deadpool’u MCU’da görebileceğiz. Şimdilik elimizde sadece bu fragman var.

Birleşme işlemi devam etmesine rağmen Deadpool’un 3. filmi yapım aşamasında ve X-Force filminin de 3. Deadpool filminden önce geleceği açıklanmıştı. Disney CEO’su Bob Iger, R-rated filmler yapmaya devam edeceklerini söylemişti. Marvel ve Kevin Feige’nin farklı planları yoksa Deadpool da bu grupta olacak.

Avengers: Endgame 26 Nisan’da vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/03/18/avengers-endgame-trailer-deadpool-mcu/
70
13
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
70
13
3
2
1