Call of Duty: Modern Warfare 2019’da Gerçek Saati Gösteren Oyun İçi Saat Eklendi

43
3
1
0
0
Call of Duty: Modern Warfare 2019’un son çoklu oyuncu modu tanıtımında karakter modellemelerinde göze çarpan kol saatleri, gerçekten işe yarıyor.

Oyunlarda oldukça ilginç ek özellikler olabiliyor. Call of Duty: Modern Warfare 2019 da oyuna yeni ve eğlenceli bir özellik ekledi. Oyundaki karakter modellerinin kollarında saatler göze çarpıyor. Bu saatleri kullanarak gerçek saati öğrenmek mümkün oluyor. 

Bu bilgi, oyunun bir hayranı konuyla ilgili olarak bir reddit başlığı açtığında oyunun yapımcısı Infinity Ward tarafından da doğrulandı. Aslında oyuncular, saatin ‘sahte’ olduğundan ve maç introsunda gösterilen saati göstermediğinden yakınıyordu. 

call of duty

Ward Stüdyolarından Sanat Yöneticisi Joel Emslie, bu noktada tartışmaya dahil oldu ve saatlerin gerçekten çalıştığını, oyun içindeki saatin bilgisayarın gösterdiği saatle aynı olduğunu söyledi. 

kol saati

Tabii ki bu özellik oyunu farklı bir oyun haline getirmiyor. Yine de oldukça başarılı ve eğlenceli bir katkı olmuş. Arada saate bakıp bilgisayar başından kalkmayı hatırlatabilir. 

Modern Warfare’in çok oyunculu modu 1 Ağustos’ta açıklanacak.

Kaynak : https://mp1st.com/news/call-of-duty-modern-warfare-2019-features-an-in-game-watch-that-tells-real-time
43
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
43
3
1
0
0