Disney, Frozen 2 İçin Yeni Bir Fragman Yayınladı

79
9
7
6
4
Disney, Frozen 2 için yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan yeni fragmanda Elsa ve Arendelle’nin büyülü güçlerinin sırlarını yeni ipuçları görüyoruz. Frozen 2, özellikle ilk filmi beğenenler için merak uyandıran bir yapım.

Disney, ilk Frozen filmini 2013 yılında yayınlamıştı. Frozen, vizyona girmesinin ardından Disney’in tarihindeki önemli başarılardan birini elde etmişti. İlk filmin başarılı olması, ikinci film için ister istemez bir beklenti oluşturdu. Disney, bu yılın başında Frozen 2 için bir fragman yayınlayarak beklentilere yanıt vereceğini göstermiş oldu.

Frozen 2’ye ait ilk fragman yayınlanırken filmin vizyona gireceği tarih de belli olmuştu. Frozen 2, 22 Kasım’da seyircilerle buluşacak.

frozen 2 fragman 2

Frozen 2, belirsiz bir dizi projesi söylentisinin ve kısa bir fragmanın ardından bugün yeni bir fragman ile yeniden karşımıza çıktı. Yayınlanan yeni fragmanda film hakkında yeni ipuçları ortaya çıkıyor. Frozen 2’nin yeni fragmanında Elsa ve Arendelle’nin büyülü güçlerinin sırları hakkında yeni ipuçları görüyoruz. 

22 Kasım’da vizyona girecek Frozen 2’de, ilk filmde gördüğümüz hemen hemen bütün karakterleri yeniden göreceğiz. Kayıp bir medeniyetin peşinde koşulacak Frozen 2’de Elsa, Ana, Kristof ve Olaf yeniden karşımızda olacak. 

Kaynak : https://mashable.com/video/frozen-2-trailer-full/
79
9
7
6
4
Emoji İle Tepki Ver
79
9
7
6
4