Serenay Sarıkaya’dan Halit Ergenç’e: Milyonları Ekran Başına Kilitleyen Dizi Oyuncularının Bölüm Başı Ücretleri Ortaya Çıktı

138
14
12
4
3
Ülkemizde televizyon içeriklerinin vazgeçilmez yüzleri olan isimleri illa ki görmüşsünüzdür. Peki izlediğiniz televizyon dizisinden internette çıkan reklamlara kadar bir çok yerde rol alan bu isimlerin oynadıkları bölüm başına ne kadar gelir elde ettiğini hiç merak ettiniz mi?

Ülkemizde en çok kullanılan kitle iletişim aracı, televizyon olarak karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca da ekranlarda gördüğümüz yüzlerin oyunculuk konusundaki yetkinliği -ister sunucu olsun ister oyuncu olsun- önemli bir hal alıyor. Televizyon bu denli yaygın kullanıldığından sektöre yapılan yatırımlar ve sektörün içinde yapılan harcamalar da devasa sayıları bulabiliyor.

Bugün, televizyonlarda belki de küçüklüğümüzden bu yana gördüğümüz ünlü isimlerin, oynadıkları bölüm başına elde ettikleri gelirlerle karşınızdayız. TV8’deki Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında derlenen söz konusu listede Serenay Sarıkaya’dan Hande Erçel’e, Can Yaman’dan Kenan İmirzalıoğlu’na kadar birçok isim bulunuyor.

Listenin başındaki isimler: Halit Ergenç ve Burak Özçivit

Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu

Listenin başında bölüm başı 250 bin TL, dolayısıyla da ayda tamı tamına 1 milyon TL kazanan Halit Ergenç ve Burak Özçivit bulunuyor. Başarılı oyuncular, sadece televizyonda değil, internet aleminde de fazlaca seviliyor. Listenin devamı ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  • Kıvanç Tatlıtuğ - Bölüm başı 200 bin TL
  • Kenan İmirzalıoğlu - Bölüm başı 200 bin TL
  • Beren Saat - Bölüm başı 150 bin TL
  • Fahriye Evcen - Bölüm başı 150 bin TL
  • Serenay Sarıkaya - Bölüm başı 150 bin TL
  • Cansu Dere - Bölüm başı 150 bin TL
  • Can Yaman - Bölüm başı 100 bin TL
  • Hande Erçel - Bölüm başı 100 bin TL
  • Demet Özdemir - Bölüm başı 100 bin TL

Oyuncuların oynadığı yapımlar her hafta 1 bölüm şeklinde yayınlandığından aylık gelirler için söz konusu sayıları 4 ile çarparak aşağı yukarı elde edilen geliri hesaplayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri/unlu-oyuncularin-bolum-basi-ucretleri-belli-oldu-zirvede-halit-ergenc-ve-burak-ozcivit-var-1868812
138
14
12
4
3
Emoji İle Tepki Ver
138
14
12
4
3