Konami, AS Roma Ortaklığıyla eFootball PES 2021 İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

20
11
5
2
0
Konami, bu yıl sezon güncellemesi olarak sunacağı eFootball PES 2021 için yeni bir tanıtım videosu hazırladı. Hazırlanan tanıtım videosu, Konami'nin İtalyan futbol takımı AS Roma ile iş birliği yaptığını ortaya koyuyor. İtalyan futbolunu sevenleri memnun edecek bu gelişme, uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin göstergesi.

Futbol oyunlarını seven oyuncuların son dönemlerdeki bir numaralı gündem maddesi Konami. Video oyun sektörünün önemli isimlerinden olan şirket, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamalarla eFootball PES 2022 için çok büyük bir proje üzerinde çalıştıklarını, bu bağlamda da eFootball PES 2021'in başlı başına bir oyun olarak değil, bir güncelleme açıkladı. Şirketin eFootball PES 2021 için yayınladığı son tanıtım videosu, Konami'nin bir futbol takımıyla yaptığı iş birliğini ortaya koyuyor.

Konami tarafından yapılan açıklamalara göre iş birliği yapılan futbol takımı, İtalya'nın önemli kulüplerinden AS Roma. Konami geliştiricileri, bu iş birliği için AS Roma'ya dair her ne varsa bunları tüm detaylarıyla eFootbal PES 2021'e entegre edecek. Eğer İtalyan takımına ilginiz varsa, eFootball PES 2021'de bugüne kadar görmediğiniz bir deneyim yaşayacağınızı açıkça söyleyebiliriz.

eFootball PES 2021

Bu yıl bir güncelleme olarak sunulacak eFootball PES 2021, AS Roma takımının tüm oyuncularını stadyumunu detaylı bir şekilde sunacak. Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamalara göre söz konusu anlaşma uzun solukluymuş. Yani görünüşe göre önümüzdeki yıllarda da AS Roma hayranları, eFootball PES oyunlarında benzersiz bir deneyim yaşama imkanına sahip olacaklar.

Konami ve AS Roma arasındaki iş birliği, oyuncuların sadece daha şık bir AS Roma takımıyla oynamaları için yapılmadı. İki dev, bu anlaşma sayesinde hem İtalyan futbolu kalitesini milyonlara ulaştırmayı hem de AS Roma'nın dünya çapında ilgi gören bir kulüp olmasını amaçlıyor. Konami İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Jonas Lygaard, İtalyan futbolunu bugüne kadar önemsediklerini ve AS Roma'yla yapılan anlaşmanın da bunun yeni bir parçası olacağını ifade ediyor.

Konami

Konami'nin eFootball PES 2021 için hazırladığı tanıtım videosunda, AS Roma oyuncularının gerçek halleriyle oyundaki hallerini kıyaslayabiliyorsunuz. Ayrıca futbolcular, bu tanıtım videosu için kameranın önüne geçerek bazı açıklamalarda da bulunuyorlar. Görünüşe göre eFootball PES 2021, AS Roma hayranları için gerçekten de unutamayacakları bir deneyim sunacak.

Bu arada Konami, eFootball PES 2022 için hummalı bir çalışma içerisinde. Şirket, PES oyunlarının mevcut oyun motorunu artık bırakarak Unreal Engine'e geçiyor. Bu durum, oyunun genel yapısını ciddi anlamda iyileştirecek. Ayrıca şirketin futbol deneyimini iyileştirecek onlarca yenilik üzerinde çalıştığı da biliniyor. Konami, eFootball PES 2022 için resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olmasa da bu oyun, büyük bir ihtimalle 2021'in sonbahar aylarında piyasaya sürülmüş olacak.

İşte eFootball PES 2021 için hazırlanan son tanıtım videosu

Kaynak : https://www.altchar.com/game-news/efootball-pes-2021-trailer-announces-exclusive-partnership-with-as-roma-aXk8S0P6xEG7
20
11
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
11
5
2
0