Euro Truck Simulator 2'de Bulunacak İstanbul ve Edirne’den Görüntüler Paylaşıldı

337
12
9
6
5
SCS Software tarafından geliştirilen ve çevrimiçi moduyla da dünya çapında popüler hale gelen Euro Truck Simulator 2'nin "Road to the Black Sea" isimli ek paketi için çalışmalar sürüyor. Oyuna Türkiye'nin de dahil olacağı bu ek paketle ilgili bazı görüntüler paylaşan SCS Software, İstanbul'un oyundaki en geniş şehir olacağını açıkladı.

2012 yılında SCS Software tarafından piyasaya sürülen "Euro Truck Simulator 2", hala pek çok oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor. Piyasaya sürüldüğünde tek oyunculu olan ancak geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen çevrimiçi moduyla ününe ün katan Euro Truck Simulator 2, Türk oyuncular tarafından da çokça tercih edilen ve benimsenen oyunlardan bir tanesi.

SCS Software, 2012 yılından beri bu oyunun peşini hiçbir zaman bırakmadı. Geçen yıllar boyunca oyuna yeni ek paketler getirildi ve bu ek paketler sayesinde oyunun haritası, çok ciddi oranda büyüdü. Oyuna getirilen tüm ek paketleri satın aldığınız zaman, ilk haritanın iki katından da büyük bir haritaya sahip oluyorsunuz. Bu ek paketlerle birlikte şu an için Avrupa'nın neredeyse tamamı, oyuna dahil edilmiş durumda. 

ETS 2

Geliştirici şirket şu sıralardaysa, oyuna Türkiye'yi de dahil eden yeni bir ek paket üzerinde çalışmalarını yürütüyor. "Road to the Black Sea" olarak adlandırılan bu ek paket, oyuna Balkan ülkelerini ve Türkiye'den de iki şehri dahil edecek. Türk oyunseverler tarafından büyük bir merakla beklenen bu ek paketten şimdi, İstanbul ve Edirne'nin gösterildiği bazı görsel paylaşımları ve açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalar İstanbul'un, oyundaki en büyük şehir olacağını ortaya koyuyor. Dilerseniz önce SCS Software'ın açıklamasına ardından da paylaşılan görsellere bakalım.

"Kültürle, endüstriyle ve tarihle dolmuş şehirlerden, küçük köylerine; Türkiye'nin Trakya bölgesi Avrupa'nın en büyük nüfusa sahip ve oyunlarımızdaki en geniş şehir olacak olan İstanbul'a açılan kapı. Şehirlerde dolaşırken, geçmiş ve günümüz yapısının kaynaştığını ve yükselen modern apartmanların yanında tarihi yerlere de rastlayabilirsiniz."

ETS 2 Road the Black Sea

ETS 2 Road to the Black Sea

Road to the Black Sea

Road to the Black Sea

Road to the Black Sea

SCS Software'ın Euro Truck Simulator 2 oyununa Türkiye'yi de dahil edecek Road to the Black Sea ek paketi, 2019 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Ancak şu an için kesinleşmiş bir tarih ne yazık ki bulunmuyor.

Kaynak : https://blog.scssoft.com/2019/09/road-to-black-sea-turkish-cities.html
337
12
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
337
12
9
6
5