Huawei'nin HarmonyOS'lu İlk Ürünleri Türkiye'de: İşte Fiyatları

44
10
3
3
1
Huawei, Türkiye'de gerçekleştirdiği bir etkinlik kapsamında HarmonyOS ile çalışan bazı ürünlerin Türkiye'de satışa çıkarıldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Freebuds 4, MatePad 11 ve Watch 3, ülkemizdeki Huawei hayranları tarafından satın alınabilecek.

Çinli teknoloji devi Huawei, ülkemizde düzenlediği bir etkinlikte HarmonyOS'la çalışan ilk ürünlerinin Türkiye'ye geldiğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre HarmonyOS'la çalışan MatePad 11, FreeBuds 4 ile Watch 3 Türkiye'deki tüketiciler tarafından satın alınabilecek. Fiyatlar ise tahmin ettiğiniz gibi...

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao'nun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, ilerleyen zamanlarda çok daha fazla sayıda HarmonyOS'lu cihazın Türkiye'de satılacağının sinyalleri verildi. Allen Yao, HarmonyOS'la ilgili açıklamalarında kullanıcılara tüm cihazların ortak olarak çalıştığı benzersiz bir deneyim sunulacağını söyledi. Peki Huawei'nin HarmonyOS'lu cihazlar tüketicilere neler vadediyor?

Huawei FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4

Huawei'nin Türkiye'de satışa sunduğu HarmonyOS destekli ilk ürünlerinden bir tanesi olan ve geçtiğimiz dönemlerde duyurulan FreeBuds 4., hibrit gürültü engelleme desteği, Bluetooth 5.2, kutu ile 20 saate varan kullanım imkanı gibi özellikere sahip. 5 Temmuz'a kadar ön sipariş kapsamında satılacak kulaklığın Türkiye fiyatı, 1.399 TL olarak açıklandı.

Huawei Watch 3

Huawei Watch 3

HarmonyOS işletim sistemiyle çalışan Huawei Watch 3, şirketin en yeni akıllı saati olarak karşımıza çıkıyor. 15 güne kadar kesintisiz kullanım imkanı, NFC özelliği, dijital kilit gibi kullanabilme, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi etkileyici özelliklere sahip olan akıllı saatin, ülkemizdeki tüketicilere kaç liradan satılacağı şimdilik bilinmiyor.

Huawei MatePad 11

Huawei Matepad 11

Huawei'nin HarmonyOS ile çalışan yeni tableti MatePad 11, Qualcomm'un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alıyor. 10,9 inç büyüklüğünde 120 Hz tazeleme oranına sahip bir ekranla gelen tablet, gelişmiş özelliklere sahip olsa da cep yakacak türden. Zira bu tablet, 4.299 TL karşılığında satın alınabilecek. Kullanıcılar, tabletlerine kılıf ya da klavye almak isterlerse ödeyecekleri tutar, 4.999 TL'ye yükselecek.

Kaynak : https://www.haberturk.com/huawei-harmonyos-li-ilk-urunlerini-turkiye-pazarina-sundu-haberler-3114011-teknoloji
44
10
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
44
10
3
3
1