Ekran Koruyucu Üreten Bir Şirket, iPhone 12'nin Muhtemel Tasarımını Açığa Çıkardı

20
10
5
4
1
Benks isimli bir teknoloji üreticisi, iPhone 12 serisi için hazırladığı ekran koruyucuların görsellerini paylaştı. Eylül ayı başında piyasaya sürüleceği ifade edilen ekran koruyucular, iPhone 12 serisinin tasarımının iPhone 5'le benzer olacağını açıkça ortaya koyuyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone'ları için geri sayım devam ediyor. Şirket, bugüne kadar iPhone 12 serisi için detaylı bir açıklama yapmamış olsa da bu telefonla ilgili onlarca iddia ortaya atıldı. Bu iddialar genelde telefonun tasarımıyla ilgiliydi. Bu konuda yaşanan son bir gelişme, iPhone 12'nin tasarımının kesinleşmiş olabileceğini gözler önüne seriyor.

Bir teknoloji üreticisi olan Benks, iPhone 12 serisi için hazırladığı ekran koruyucuların görüntüsünü yayınladı. Şirket, yayınladığı görsellerin yanı sıra bu aksesuarların eylül ayı başında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yani Benks, iPhone 12'nin nihai tasarımından fazlasıyla emin görünüyor. Peki buna göre iPhone 12 serisi nasıl görünecek?

İşte Benks tarafından paylaşılan o görsel

iPhone 12

Benks'in iPhone 12 serisi için oluşturduğu ekran koruyucu, yaklaşmakta olan telefonun kavissiz bir yapıya sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca görsellere baktığımız zaman iPhone 12'nin tasarımının, uzun zamandır söylenen iPhone 5'e benzeyeceği iddialarını içerdiğini görüyoruz. Görünüşe göre yaklaşmakta olan iPhone 12, gerçekten de iPhone 5 tasarımına benzer bir şekilde karşımıza çıkacak.

iPhone 12 serisinde 4 farklı model olacağı ifade ediliyor. Bu modellerden en küçüğü olacak iPhone 12'nin 5,4 inç, iPhone 12 Max'in 6,1 inç, iPhone 12 Pro'nun 6,1 inç ve son olarak da iPhone 12 Pro Max'in 6,7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı yine söylentiler arasında yer alıyor. İddialara göre iPhone 12 serisinde karşımıza çıkacak olan en büyük yeniliğin, bu akıllı telefonlarda kullanılacak işlemcinin performansı olacak.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/08/21/benks-iphone-12-rendering/
20
10
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
20
10
5
4
1