Apple, iPhone 15'in Ne Zaman Tanıtılacağını Açıkladı

26
3
1
1
0
Apple, 12 Eylül tarihinde "Wonderlust" ismi verilen bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte iPhone 15 serisinin tanıtılması bekleniyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, en yeni telefonları olacak iPhone 15 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyordu. Şirketin cihazları ne zaman bizlerle buluşturacağı da büyük merak konusuydu.

Apple, nihayet sıradaki etkinliğini ne zaman yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz dakikalarda yapılan açıklama, iPhone 15 serisinin iki hafta sonra resmen tanıtılacağını ortaya koyuyor.

iPhone 15'in tanıtılacağı "Wonderlust" etkinliği, 12 Eylül'de gerçekleştirilecek

Apple, yaptığı açıklamada "Wonderlust" ismini verdiği etkinliğini 12 Eylül TSİ saat 20:00'da gerçekleştireceğini açıkladı. Eğer gelenek bozulmazsa bu etkinlik, iPhone 15 serisinin tanıtımına yer verecek. Bilindiği üzere Apple, her yıl eylül ayında yeni telefonlarını tanıtıyordu. 

Etkinlik, geçtiğimiz yıl da olduğu gibi ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Apple Park'ta gerçekleştirilecek. Şirketin duyurularını canlı değil, önceden kaydedilmiş bir şekilde yapması bekleniyor. Buna rağmen medya mensuplarının daha önceki yıllara benzer şekilde etkinliğe davet edildiğini belirtelim. Katılımcılar, Apple Park'ta yeni tanıtılan ürünleri deneyimleyebilecek.

Etkinlikte iPhone 15 dışında Apple Watch Series 9 ve yeni Apple Watch Ultra'nın da tanıtılması bekleniyor.

iPhone 15'te neler bekliyoruz?

iPhone 15 sızıntıları hakkındaki videomuz için;

 

26
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
1
1
0