LG'nin T Şeklindeki Telefonu 'Wing' Görüntüleri Paylaşıldı [Video]

15
8
6
3
2
Birkaç ay önce LG'nin T harfi şeklinde bir telefon tasarladığı ortaya çıkmıştı. Şimdiyse bu telefon, sızdırılan bir video aracılığıyla gün yüzüne çıktı. Telefonla ilgili hala bilinmeyen şeyler olsa da lansman yakın gibi görünüyor.

Birkaç ay önce paylaştığımız bir haberimizde, Güney Koreli teknoloji devinin 'T' harfi gibi görünen yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Yakında lansman yapması beklenen bu akıllı telefonla ilgili bilinmeyen detaylar olsa da sızdırılan bir video, LG Wing'in nasıl görüneceğini ortaya koyuyor.

"Android Authority" isimli internet sitesinin sızdırdığı bir videoda da açıkça görülebilen Wing, küçük ekranı dönebilen ilginç bir tasarıma sahip. Büyük ekranı 6,8 inç büyüklüğünde olan telefonun küçük ve dönebilen ekranıysa 4,0 inç büyüklüğünde. Kullanıcılar, bu akıllı telefonu kullanırken farklı uygulamalara aynı anda ihtiyaç duyduklarında, ikinci ekranı çevirerek aktif hale getirebiliyorlar. Bu telefon, özellikle de sürekli navigasyona ihtiyaç duyan kullanıcılarla yayıncıların dikkatini çekecek gibi görünüyor.

LG Wing, sızdırılan videoda işte böyle görünüyor

LG Wing

Yaklaşmakta olduğu söylenen LG Wing'in bazı bilinmeyen noktaları var. Örneğin bu akıllı telefonun ikinci ekranının nereye girdiği ve kamera kurulumunun nasıl çalıştığı şu an için bilinmiyor. Ayrıca ikinci ekranda tüm uygulamaların çalışıp çalışmadığı da şu an için bilinmeyen detaylar arasında. Ancak LG'nin düzenleyeceği bir etkinlik ve yapacağı açıklamalar, telefonla ilgili tüm detayları ortaya koyacak.

LG'nin çift ve dönebilen ekranlı telefonu, Geekbench'te de görülmüş olabilir

LG'nin yaklaşmakta olan çift ekranlı telefonunun kısa bir süre önce de Geekbench'te görüldüğü iddia ediliyor. Şirket, kısa bir süre "LGE LM-F100N" kodlu bir telefonu Geekbench testlerine sokmuştu. İşte bu telefon, muhtemelen ikinci ekranı dönebilen LG Wing olacak. Peki telefonun Geekbench'teki verileri ne söylüyor?

LG Wing

LGE LM-F100N kodlu telefonun Geekbench'te yer alan listelemesine göre bu akıllı telefon, Qualcomm'un Snapdragon 765G işlemcisinden güç alıyor. Bu gücü en az 8 GB RAM ile destekleyen akıllı telefonun işletim sistemiyse Android 10 olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun Geekbench'teki test sonuçlarına baktığımızda, LGE LM-F100N'nin tek çekirdekli işlemci testlerinde 601, çok çekirdekli işlemci testlerinde ise 1,843 puan aldığını görüyoruz.

Güney Koreli teknoloji devi, şu ana dek bu telefonla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak söz konusu telefonun Geekbench'te de görülmüş olma ihtimali, lansmana çok az bir sürenin kaldığını gösteriyor. Şirketin düzenleyeceği etkinlik, bu telefonla ilgili çok daha detaylı bilgi vermeye yetecektir.

İşte LG'nin yaklaşmakta olan telefonunun sızdırılan videosu

Kaynak : https://beebom.com/lg-wing-rotating-secondary-screen-leaked-video/
15
8
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
8
6
3
2