Marvel'dan Fragman Tadında Örümcek Adam: Evden Uzakta Gece Maymunu Videosu

76
19
14
10
8
Tom Holland’ın MCU’da canlandırdığı Spider-Man karakterinin hakları Sony’ye geçmiş olsa da Far From Home filminin yankıları hala devam ediyor. Marvel, Spider-Man: Far From Home filmi için bir Night Monkey fragmanı hazırladı.

MCU’da Spider-Man’i muhtemelen son kez gördüğümüz film olan Spider-Man: Far From Home filminde Peter Parker, Nick Fury tarafından Avrupa’da bir maceraya sürükleniyor. Bu macera esnasında favori süper kahraman yancımız Ned, arkadaşının kimliğini gizlemek için siyah bir kostüm giyen Parker’ı Night Monkey adlı, Avrupalı bir Spider-Man çakması olarak tanıtıyor. Filmde kullanılan isim çok sevildi. Öyle ki bu isim filmden sonra da karaktere yapışıp kaldı.  

Filmin, ev eğlence sistemleri için DVD’leri ve dijital versiyonları satışa çıktı. Bu ürünler her zaman için ek sahnelere, videolara sahip olur. Marvel’in bu sürümde kullandığı ek ürünlerden biri ise Night Monkey fragmanı.

night monkey

Tüm zamanların en popüler kahramanlarından olan Spider-Man, ne kadar iyi olursa olsun bazı görevlere uygun değildir, özellikle de gece görevlerine. Geceleri gölgelerde gezen bir başka atletik kahramana ihtiyaç var: Night Monkey’ye! Bir Night Monkey üçlemesi asla görmeyeceğiz ama en azından fragmanını görmüş olacağız.

Night Monkey kostümü, filmde Spider-Man tarafından giyilen 4 kıyafetten biri olmuştu. Film, vizyonda kaldığı süreçte 1,1 milyar dolar gibi ciddi bir gişeye ulaşmayı başardı. Yine de Marvel açısından işler, Spider-Man söz konusu olduğunda pek de yolunda gitmiyor. Disney ile Sony arasındaki anlaşma sona erdi ve karakterin hakları Sony’ye geri döndü. Karakterin MCU’daki geleceği hiç de parlak gözükmüyor. 

Kaynak : https://www.cinemablend.com/news/2480456/marvel-put-out-a-night-monkey-trailer-for-spider-man-far-from-home-and-wow
76
19
14
10
8
Emoji İle Tepki Ver
76
19
14
10
8