Nusret’ten ‘Sosyal Medya Uzmanına Ödediği Maaş’ Haberlerine Cevap Geldi

122
14
7
7
5
Türkiye’de ve dünyada ismini duyuran işletmeci Nusret Gökçe, sosyal medya uzmanına verdiği maaşla ilgili çıkan haberlere cevap verdi. Ünlü işletmeci, maaş konusundaki iddiaları yalanladı.

Nusret Gökçe, iş hayatındaki başarısı kadar sosyal medyadaki paylaşımları ile de Türkiye ve dünyanın gündemine oturdu. Nusret Gökçe’nin iş dünyasındaki başarısının en önemli etkenlerinden biri de tabi ki sosyal medyayı kullanım şeklinden kaynaklanıyor. 

Nusret, bugüne kadar özellikle Instagram üzerinden büyük bir görünürlük elde etti. Ünlü işletmecinin şu anda sadece Instagram’da 23,6 milyon takipçisi bulunuyor. Nusret Gökçe, bu takipçi sayısına ve görünürlüğe elbette ki tek başına ulaşmadı. Nusret’in sosyal medya uzmanı, bu başarının arkasındaki en önemli isimlerden biri.

nusret sosyal medya uzmanı

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe’nin sosyal medya uzmanının aldığı maaş, bir haber ile geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Nusret’in sosyal medya uzmanının 20 bin lira maaş aldığı ve ilerleyen dönemde maaşının 30 bin liraya çıkacağı iddia edilmişti.

Bu haberlere günlerce sessiz kalan Nusret Gökçe, sessizliğini bozarak sosyal medya uzmanının maaşı ile ilgili haberlere cevap verdi. Nusret, sosyal medya uzmanının maaşı ile ilgili haberleri yalanlayarak, “tıraş haber” olarak nitelendirdi.

Kaynak : https://www.acunn.com/haber/nusret-sonunda-sessizligini-bozdu-tiras-1148038-haber
122
14
7
7
5
Emoji İle Tepki Ver
122
14
7
7
5