Bu Haftaki PlayStation State of Play Etkinliğinde Duyurulması Beklenen Oyunlar Ortaya Çıktı

8
7
2
1
0
X'te bir oyun muhbiri, 31 Ocak'ta gerçekleştirilecek PlayStation State of Play etkinliğinde tanıtılacak oyunları sızdırdı.

2024 yılının ilk ayı sona ermek üzere ve daha şimdiden teknoloji firmaları çok sayıda etkinlikle karşımıza çıktı. Dolu dolu geçen ocak ayının kapanışının da PlayStation ile yapılabileceği söylentileri dolaşıyordu.

Şirket, iddiaları doğrulayarak 31 Ocak 2024'te gerçekten de State of Play'i düzenleyeceğini açıkladı. 15'ten fazla oyuna ev sahipliği yapacak ve 40 dakika sürecek etkinlik, çarşambayı perşembeye bağlayan gece TSİ 01.00'de gerçekleştirilecek. Peki hangi oyunları göreceğiz? Bugün çıkan bir sızıntı bu soruyu cevaplıyor.

Gönderiden niyet okuma

tweet

"(Kabaca) 31'inde Ronin'ler yükselecek, mahsur kalıp öleceğiz, yeniden doğacağız ve Kojima hayallerini gerçekleştirecek. Sonic kendi jenerasyonunun gölgesinde kalırken tepelerse metroyu yakalamanız gerekene kadar şafağa kadar sessiz kalacak. Yeter ki Yahuda gibi ihanet etmeyin."

Etkinlikle ilgili detaylar, eski adıyla Twitter yeni adıyla X platformunda @Shepsheal_Nick kullanıcı adlı bir muhbir tarafından bugun paylaşılmıştı. Bu kişi, PlayStation State of Play'de duyurulacak oyunları üstü kapalı şekilde işaret etmişti.

Hangi oyunlar bekleniyor?

ronin

Peki bu tekerlemede hangi oyunlara gönderme yapılıyor? Bu oyunların listesi şu şekilde:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic oyunu (muhtemelen Sonic Generations Remastered)
  • Silent Hill 2
  • Until Dawn Remaster
  • Yeni Metro oyunu
  • Judas (Ken Levine’in yeni oyunu)

Bu oyunlar dikkat çekici olsa da uzun zamandır reklamları dönen Stellar Blade'in bu listede yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Bu listenin etkinliğin son listesi ya da tam listesi olmama ihtimali de bulunuyor. PlayStation etkinliğiyle birlikte hem Xbox hem de PlayStation için yıl gümbür gümbür başlamış olacak. 

Kaynak : https://beebom.com/sony-playstation-state-of-play-leaked-games/
8
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
7
2
1
0