Redmi Note 10'un Özellikleri ve Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

35
7
2
2
1
Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin yeni akıllı telefon serisi Redmi Note 10, hem canlı bir şekilde görüntülendi hem de render görüntüleriyle karşımıza çıktı. Cihazın bazı özellikleri de bu görüntüler sayesinde bizlere sunuldu.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası Redmi, iddialara göre yepyeni bir akıllı telefon serisi olacak Redmi Note 10 üzerinde çalışmalara devam ediyor. Üstelik Redmi'nin yeni akıllı telefon serisini ekim ayında tanıtması bekleniyor. Bugüne kadarsa cihaz hakkında yalnızca sınırlı bilgiye sahip olabildik.

Geçtiğimiz günlerdeyse M200J122C model numaralı bir Xiaomi akıllı telefon, Çin'in SRRC kurumundan onay almayı başardı. İddialara göre bu telefon, Redmi Note 10 serisinde yer alacak akıllı telefonlardan birisiydi. Cihaz, yalnızca onay almasıyla değil, çekilen canlı görüntüleriyle de karşımıza geldi.

Redmi Note 10'un özellikleri ortaya çıktı:

rredmi note 10

Resimlerin doğruluğu henüz bilinmese de Redmi Note 10 serisinde yer aldığı ifade edilen akıllı telefon, özelliklerin açık olduğu sayfayla birlikte önümüze sunuldu. Burada yer alan bilgilere göre cihaz, 8 GB RAM'e ve 2,4 GHz'lik sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacaktı.

Bugüne kadar ortaya atılan iddialar serideki telefonlarda işlemcinin Dimensity 820 ve Dimensity 720 olacağını söylese de görseldeki bilgi buna uymuyordu. 2,4 GHz hızına ulaşabilen işlemci yalnızca geçtiğimiz ay tanıtılan Dimensity 800U olabilirdi. Dolayısıyla bu cihazın hangi işlemciye sahip olduğu şu an için bilinmiyor diyebiliriz.

rredmi note 10

Bu görselin yanı sıra bir de cihazın kamera kurulumunu yakından görebildiğimiz bir görsel daha paylaşıldı. Bu görselde cihazda 3 kamera ve 1 flaşın olduğu bir kurulum görebiliyoruz. Ayrıca tam ortada yer alan yazıya göre cihazın ana kamerası 48 MP çözünürlüğe sahip olacak. Diğer lensler hakkındaysa henüz bir bilgi bulunmuyor.

rredmi note 10

Redmi Note 10, yalnızca bu görsellerle değil, yukarıdaki görsellerde gördüğümüz tasarıma benzer şekilde yayınlanan render görüntüleriyle de gündemde. Slashleaks tarafından ortaya çıkarılan görseller, yukarıdaki görselleri doğrular nitelikte. Aynı zamanda cihazın güç tuşuna gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağını da göstermekte.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/09/04/purported-redmi-note-10-live-shots-emerge-with-key-specs-and-display-design/
35
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
7
2
2
1