Samsung Galaxy A70s’nin Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

20
13
6
5
4
Bugün itibarıyla Samsung Hindistan'ın "Destek" sayfasında görüntülenen A70s'in bu hamleyle birlikte yakında tanıtılması bekleniyor. Destek sayfasında cihazın teknik özelliklerine dair bir bilgi bulunmamasına rağmen bazı kaynaklar, cihazla ilgili yeni iddialar ortaya attı.

Geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A70s, bu tarihte tanıtılmamış ve günümüze kadar gizemini korumayı başarmıştı. Ancak bugün yaşanan bir gelişme, cihazın tanıtım tarihinin yaklaşmakta olduğunu ve yakında piyasaya sunulacağını doğrular nitelikte.

Samsung Hindistan, A70s için bir destek bölümünde bir sayfa açtı ve yayına soktu. Bu sayfa henüz cihazın kendine ait bir görüntü ya da bilgi içermiyor. Ancak açıkça görülüyor ki şirket, cihazın yakında tanıtılması beklenen cihaz için hazırlıklar yapıyor.

Galaxy A70s’in bilinen özellikleri:

Samsung Galaxy A70s

Serinin diğer üyeleri A30s ve A50s kadar çok sızıntı vermeyen ve gizemini hala koruyan A70s, en son 1 ay önce bir Geekbench testinde görülmüş ve bazı teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Buna göre A70s, gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 675 işlemcisinden alıyor ve 6 GB’lık RAM’e sahip. Bunlara ek olarak cihazda, en güncel Android versiyonu olan 9.0 Pie bulunuyor.

SM-A707F model numarasına sahip cihazın kamerasının da oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz. A70s, üçlü kamera kurulumda ana kamera olarak 64 megapiksellik ISOCELL bir kamera kullanıyor. Ayrıca A70’in 4.500 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunu düşünürsek A70s, bu konuda da sevenlerini üzmeyeceğini ve bu civarlarda bataryaya sahip olacağını söyleyebiliriz.

One UI 1.5 arayüzü ile donatılan A70s’in, Galaxy Note 10'dan kaldırılan Windows ve Game Booster’a Bağlantı gibi birkaç yazılımsal özelliği sahip olacağı da söyleniyor. Orta-üst segment aralığında konumlandırabilecek bu cihaz, bir eksi olarak microSD kart desteğine yer vermeyecek.

Samsung, henüz cihazın resmi tanıtım tarihine, fiyatına ve özelliklerine dair bir bilgi paylaşmadı. Ancak yaşanan son gelişmeler, tanıtım tarihinin yakında olduğunu gösteriyor. Yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-a70s-support-page-goes-live-in-india-launch-seems-imminent/
20
13
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
20
13
6
5
4