Samsung Galaxy S10+ Şimdi de LTE ve Bağlantı Sorunları ile Gündemde

16
4
3
1
0
Geçtiğimiz günlerde bataryanın aşırı hızlı boşalması sorunu ile gündeme gelen Galaxy S10 ailesi, şimdi de Plus modeli ile LTE ve bağlantı sorunları ile gündeme geldi.

Bir akıllı telefonun gelişmiş özelliklere sahip olması gerçekten önemlidir. Fakat sahip olduğu özelliklerin sorunsuz bir şekilde çalışması, o özelliklerin var olmasından çok daha önemlidir. Samsung, Galaxy S10 ailesi ile gerçek bir patlama göstererek pek çok yeni özelliği bir anda tüketicilerin beğenisine sundu. Fakat Galaxy S10 ailesi ile ilgili olarak her geçen gün farklı ‘problemler’ gün yüzüne çıkıyor.

Bazı Galaxy S10+ kullanıcıları tarafından rapor edilen soruna göre bazı Galaxy S10+ modellerinde LTE bağlantı sorunu ve sinyal gücü sorunları yaşanıyor. Daha da kötüsü sorun, Android Police tarafından gerçekleştirilen sinyal gücü testlerinde de açık bir şekilde görülüyor. Buna göre Galaxy S10+; Galaxy S9, Pixel 3 ve OnePlus 6T gibi cihazlarla karşılaştırıldığında oldukça düşük bir sinyal gücüne sahip.

ABD’li mobil operatör Sprint’in cihaz destek kütüphanesi, yaşanan sinyal sorununun bir yazılım güncellemesi ile çözülebileceğini iddia ediyor. Ancak Sprint özelinde bir sinyal gücü düzeltmesinin diğer operatörlerin sinyal durumunu nasıl değiştireceği ön görülemiyor. Bazı kullanıcılar, gizli bir Veri Programlama menüsünde Band 41 ve 25 frekansları kapatarak sorunu çözebildiklerini bildirdiler.

Samsung, şu an için konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmaktan kaçındı. Eğer iddia edildiği gibi bir yazılım güncelleme ile sorun çözülebilirse Samsung, büyük bir krizin eşiğinden dönmüş olacak. Sorunun Sprint özelinde mi yoksa genel bir sinyal sorunu mo olduğu da büyük bir merak konusu. Siz Galaxy S10 ya da Galaxy S10+ ile benzer bir sinyal gücü sorunu yaşadınız mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/03/26/galaxy-s10-appears-to-suffer-major-lte-signal-and-connectivity-issues-on-some-carriers/
16
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
3
1
0