Samsung Galaxy Wearable Uygulaması Neredeyse Bir Haftadır Çalışmıyor

21
6
2
2
1
Giyilebilir teknolojilerin en başarılılarından birisini oluşturan Samsung akıllı saat kullanıcıları, son günlerde büyük zorluk çekiyor.

Samsung'un akıllı saatleri, Android platformunda bulunan giyilebilir teknolojiler arasında en çok tercih edilenlerden birisi. Bunun yanında, son birkaç gün içerisinde oluşan bir hata, akıllı saatleri kontrol etmeye yarayan uygulamayı işlevsiz hâle getirdi. Samsung Galaxy Wearable uygulaması bir haftaya yakın süredir kullanılamaz durumda.

Samsung’un Topluluk Forumu'nda bulunan bir başlık, tam 65 sayfalık kullanıcı şikayetleriyle doldu taştı. Kullanıcılar Galaxy Wearable uygulamasının düzgün çalışmadığını buradan bildirdiler. Keşfedilen ortak sorun ise Wearable uygulamasının kullanıcıların Samsung hesaplarına giriş yapmalarına izin vermemesi.

Kullanıcılar Samsung hesabına giriş yapamıyorlar veya Galaxy Wearable uygulamasındaki uygulamaları güncelleyemiyorlar. Oturum açarken beyaz ekran görünüyor. Oluşan hata, Samsung Gear saatlerini etkiliyor.

Samsung Hesabı'na giriş yapmamak her ne kadar saat arayüzünü ayarlamayı engellemese de uygulama, yeni saat arayüzü indirmeyi, yedekleme yüklemeyi ve Samsung Pay gibi özellikleri ayarlamayı mümkünatsız kılıyor. Ne var ki oluşan hata Samsung dışındaki, Pixel, OnePlus, LG gibi, diğer Android akıllı telefonları etkiliyor.

Hesaba giriş yapma ekranını olması gereken yerde sekme bembeyaz bir şekilde kullanıcıları karşılıyor. Açıklama yapan Samsung; hatanın farkında olduğunu söylerken hatayı düzelten bir güncellemenin ne zaman yayımlanacağından bahsetmedi. Bu süre boyunca kullanıcılar, ne yazık ki, akıllı saatlerini 'kısıtlı bir akıllılıkla' kullanmak zorunda kalacak.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/04/22/samsung-galaxy-wearable-app-broken/
21
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
6
2
2
1