Subway’in Türkiye’deki Sahibi Değişti: Burger King ile Aynı Firma Yönetecek

20
5
4
3
1
Dünyanın en popüler fast food zincirlerdinden Subway'in Türkiye'deki operasyonları artık TAB Gıda tarafından üstlenilecek. Şirket, Subway'in teslimat ve çevrimiçi sipariş opsiyonlarını iyileştirecek.

Dünyanın en popüler fast food zincirlerinden Burger King, Pop Eyes ve Arby’s gibi markaların Türkiye operasyonlarını üstlenen TAB Gıda, bugün önemli bir duyuru paylaştı. Şirket, dünyanın en sevilen fast food zincirlerinden Subway’in Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeyi hedefleyen bir ana lisans anlaşması yaptığını duyurdu.

TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada Subway ile yaptıkları anlaşmanın büyümelerini hızlandıracağını, dünya çapındaki toplam restoran sayılarını yıl sonuna kadar 3000’in üzerine çıkarmayı hedeflediklerini paylaştı. Anlaşma hakkında Subway CEO’sundan da açıklama geldi:

Subway CEO’sunun açıklaması:

subway

“Subway olarak, uluslararası çaptaki varlığımızı güçlendirmeyi amaçlarken, diğer önemli markaların bir bölgedeki büyümesine önderlik ederek, kayda değer deneyim edinmiş operatörlerle ortaklık arayışındayız. Pazarın lider restoran operatörü olarak Türkiye’deki tüketiciler konusunda derin bir anlayış ve tecrübeye sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway’in Türkiye’deki varlığını hızlandırmaya destek sağlayacak en ideal ortaktır.”

Anlaşmanın paylaşılan detaylarına göre TAB Gıda, Subway’in ‘Fresh Forward’ tasarımına uygun yeni restoranlar açmakla sorumlu olacak. Bununla birlikte Subway’in teslimat ve çevrimiçi sipariş opsiyonlarını da iyileştirecek. Bu da Subway’in yakın zamanda TAB Gıda’nın dijital paket platformu Tıkla Gelsin’e eklenebileceğine işaret ediyor.

TAB Gıda, günümüzde Burger King, Sbarro, Arby’s ve Popeyes olmak üzere dört küresel marka ve Usta Dönerci ve Usta Pideci’den oluşan iki ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor. Şirket, Türkiye’nin yanı sıra Çin’de de fast food sektöründe faaliyet gösteriyor.

Kaynak : https://www.dunya.com/sirketler/tab-gida-subwayi-portfoyune-katti-haberi-665782
20
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
20
5
4
3
1