Titans Dizisi Ekibinden Bir Kişi, Sette Hayatını Kaybetti

60
2
1
0
0
DC Evreni'nin sevilen dizisi Titans'ın çekimlerinde hiç kimsenin beklemediği talihsiz bir olay yaşandı. İçerisinde bir arabanın bulunduğu bir sahnenin çekiminde arabanın parçası koptu ve parça, özel efekt direktörüne saplandı. Özel efekt direktörü hayatını kaybetti.

DC Evreni'nin Titans isimli dizisinde, Toronto'daki özel efektler tesisindeki bir kişi, provalarda yaşanan talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti. İçerisinde bir arabayı barındıran sahnede araç içerisindeki bir parçanın koparak özel efekt koordinatörüne saplanması sonucunda özel efekt koordinatörü hayata veda etti.

Yapımcılığı Warner Bros. tarafından üstlenilen yapım, DC Evreni yayın hizmetinde geçtiğimiz ekim ayında yayına girmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Minka Kelly ve Alan Ritchson bulunuyordu.

dc

İki gün boyunca kapanan yapımevi, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"Son derece yetenekli meslektaşımız, özel efekt koordinatörü Warren Appleby'ın özel efektler tesisinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmesi sonucunda yıkıldık. Warren, 25 yıllık karakterinde çalıştığı herkes tarafından sevilen bir kişiydi. Titans ailesindeki herkesin adına Warren'ın ailesine baş sağlığı diliyor, bu zorlu günlerinde her şekilde yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz."

titans

Dizinin ikinci sezon çekimleri sürecinde yaşanan kaza sonucunda dizinin çekimlerine ara verildi. Dizinin çekimlerinin ne zaman devam edeceğine dair bir açıklama gelmedi.

Kaynak : https://variety.com/2019/tv/news/titans-crew-member-killed-after-incident-at-special-effects-facility-1203272469/
60
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
60
2
1
0
0