Xiaomi, Yeni MIUI Şarj Etme Animasyonunu Tanıttı

50
8
4
2
2
Popüler android teması MIUI için geçtiğimiz günlerde yeni bir şarj etme animasyonu tanıtıldı. MIUI 9.4.11 sürümünü kullanan cihazlarda artık yeni bir şarj etme animasyonu ve sistem çapında animasyonları kapatma seçeneği de bulunuyor.

Xiaomi MIUI dünya çapında 300 milyondan fazla kullanıcıyla en popüler Android temalarından birisi. Ağır bir temaya sahip MIUI'yi diğer Android temalarından ayıran şey ise özellik bakımından zenginliği ve kişiselleştirmeleri. MIUI ayrıca kapalı betası her salı, açık betası ise her cuma olmak üzere iki haftada bir güncelleniyor.

Xiaomi, bu hafta yeni bir şarj etme animasyonu tanıttı ve sistem çapında animasyonları kaldırma seçeneği de ekledi. Mi 9'da daha önce benzer şarj etme animasyonları görmüştük. Şirket yakın zamanda benzer bir şarj etme animasyonuyla 100 W süper şarj turbo hızlı şarj etme videosu da tanıtmıştı.

Animasyon özelliği MIUI Global Beta 9.4.11 sürümünü kullanan cihazlarda mevcut. Xiaomi şu anda Redmi Note 3, Redmi Pro, Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi Note 4, Redmi 4, Redmi 4 Prime, Redmi 4A, Mi 5, Mi Max ve Mi Max Prime için MIUI desteğini kesmiş durumda. Bu yüzden bu cihazlar MIUI 11 sürümü dahil olmak üzere bu yeniliklerden faydalanamayacak.

MIUI 11 için çalışmalara başlandı ve şirket CEO'su MIUI 11'in kullanıcı deneyimini etkileyen reklamlardan kurtulacağını da onayladı. MIUI 11'in sistem çapında gece modu, uygulama kilidi için yüz okuma desteği, oyun turbo modu ve birçok başka yenilik getirmesi de bekleniyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/279702/xiaomi-new-miui-charging-animation.html
50
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
50
8
4
2
2