Apple Arcade'e PvP Pac-Man de Dahil 5 Yeni Oyun Eklendi

11
5
1
0
0
Apple'ın gelişen oyun pazarından payını almak için geliştirdiği abonelikli oyun servisi Arcade, yoluna hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde yüksek fiyatıyla dikkat çeken platformun oyun kütüphanesine 5 yeni oyun daha ekleniyor. Oyunlar arasında oyuncuların birbirleriyle karşılıklı oynayabilecekleri Pac-Man Party Royal ve Ballistic Baseball isimli oyunlar da bulunuyor.

Apple Arcade'i kullanıma sunduktan hemen sonra deneme sürümünü aktif eden kullanıcıların ücretsiz abonelikleri bu hafta itibarıyla son buldu. Geçtiğimiz hafta, ücretsiz deneme sürümü bitince platformdan ayrılacak oyuncuların aklını çelmek için 5 yeni oyun ekleyen Apple, bu hafta da yine 5 oyunla karşımıza çıktı. Üstelik bu hafta eklenen oyunlar arasında oyun dünyasının efsanelerinden Pac-Man de yer alıyor.

Platformdaki oyun sayısını 100'ün üstüne çıkarmak için çaba gösteren Apple, hedefine oldukça yaklaşmış gibi görünüyor. Bugüne kadar 85 oyunun yer aldığı serviste eklenen 5 yeni oyunla sayı, 90'a çıkmış oldu. Apple'ın aynı hızla ilerleyeceği varsayılarak 2 hafta sonra platformdaki oyun sayısının 100'ü bulması bekleniyor. Gelin bu haftanın oyunlarına yakından bakalım.

Not: Oyunların başlıklarına tıklayarak App Store sayfalarına gidebilirsiniz.

1. Ballistic Baseball

Ballistic Baseball

Ünlü oyun stüdyosu Gameloft tarafından geliştirilen Ballistic Baseball, beceri ve strateji gerektiren PvP bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS, macOS ve tvOS işletim sistemine sahip cihazlar arasında çapraz platform desteği de olan oyunda gerçek zamanlı olarak rakiplerinizle mücadele edebileceksiniz.

2. Pac-Man Party Royal

Pacman Party Royal

Bir zamanların en popüler oyunu olan Pac-Man'in geliştiricisi Bandai Namco tarafından günümüze uyarlanmış bir versiyonu olan Pac-Man Party Royal, 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği sunuyor. Klasik yapının korunduğu ancak grafiklerin güncelleştirdiği oyunla hem nostalji yaşayabilir hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

3. Manifold Garden

Manifold Garden

Oyuncuların Steam'deki erken erişim sayfasından da tanıdıkları Manifold Garden, bu hafta Apple Arcade'e eklenen oyunlardan biri. Bakış açınızı değiştirecek ve dünyaya farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak bulmaca/macera türündeki oyun, Apple Arcade'den sonra da 2020 yılında Steam'de yayınlanacak.

4. Things That Go Bump

Things That Go Bump

Tinybop tarafından geliştirilen Things That Go Bump, etrafınızdaki garip nesnelerle mücadele ettiğiniz bir yana kaydırma oyunu. Eğlenceli olduğu kadar ürkütücü bir temaya sahip olan oyun da bu haftadan sonra indirilebilecek oyunlardan biri olacak.

5. Sneaky Sasquatch

Sneaky Sasquatch

RAC7 Games'in son harikası Sneaky Sasquatch, göreve dayalı macera oyunu sevenler için iyi bir alternatif olabilir. Kamplarda gezinip türlü maceralara dâhil olabileceğiniz bu oyunda aynı zamanda Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Apple Arcade'e eklenen son 5 oyunu ve detaylarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Apple Arcade'e eklenen oyunları takip ederek anbean sizlerle paylaşıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/659890/apple-arcade-pacman-ballistic-baseball-manifold-garden/
11
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
1
0
0