Avengers: Endgame'de Tony Stark ve Kızının Silinen Sahnesi (Video)

77
8
7
6
4
Avengers: Endgame'de, Tony Stark'ın (Iron Man) kızı Morgan'ın Katherine Langford tarafından canlandırılan yetişkin haliyle bir araya geldiği sahne yer almıyordu. Silinen duygusal veda sahnesi, Disney+'ta ortaya çıktı.

Disney+ yayın hayatına başladı ve Disney klasikleri, Marvel, Star Wars gibi serilerle geniş bir kütüphane sunuyor. Yayın hizmetinde yer alan içeriklerinden biri de Avengers: Endgame ve filmin platformdaki versiyonu, ekstra olarak yönetmen yorumları ve silinmiş sahnelerle dolu. Silinen sahnelerden biri, Tony Stark ve kızı Morgan Stark'ın yetişkin halinin bir araya geldiği anı gösteriyor.

Russo kardeşler daha önce Katherine Langford'ın Morgan Stark'ın yetişkin halini oynayacağını açıklamıştı ancak sinema salonlarını dolduran milyonlar, Landford'ı beyaz perdede görememişti. Disney+'ta gösterilen sahnede Iron Man ve kızı Morgan, Way Station olarak bilinen metafiziksel bir gerçeklikteler. Tıpkı Thanos'un, Infinity War'da parmaklarını şıklatmasının ardından kızını gördüğü yer gibi. Silinen sahnede Morgan Stark, Tony'ye onunla gurur duyduğunu ve fedakarlığına değdiğini söylüyor.

tony stark sonsuzluk eldiveni

Yönetmenlere göre silinen sahnenin ardındaki amaç, kızının onu affetmesi ve Tony'nin huzur bulmasıydı. Ancak seyirciler, Morgan'ın küçüklüğüne bağlandığı için sahnenin iptal edilmesine karar verildi. Sahne, filmde yer almasa da izlemeye değer, duygusal bir an. Silinen Tony ve Morgan sahnesi, Disney+'taki Avengers: Endgame sayfasının "Ekstralar" bölümünde yer alıyor.

Sahnenin kapanışında Morgan, Tony'ye onu sevdiğini söylüyor ve Iron Man onu öperek her zamanki gibi, "Seni 3.000 kez seviyorum" cevabını veriyor... Dürüst olmak gerekirse Avengers: Endgame yeterince dramatik bir sonla bitti ve böyle bir sahnenin filme eklenmiş olması, seyircileri ekstradan duygusal olarak yormuş olacaktı.

Avengers: Endgame'in silinen sahnesi:

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/11/12/avengers-endgame-katherine-langford-deleted-scene-disney-plus
77
8
7
6
4
Emoji İle Tepki Ver
77
8
7
6
4