Caterpillar'dan Yeni Sağlam Akıllı Telefonu 'Cat S52' İçin Tanıtım Videosu

10
4
3
2
1
Dönem dönem ürettiği sağlam telefonlarla gündeme gelen Caterpillar, yeni bir telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. Cat S52 olarak isimlendirilen bu telefon, kısa bir süre sonra tanıtılacak gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler inşaat ve madencilik ekipmanları şirketlerinden bir tanesi olan Caterpillar, giyim ve akıllı telefon sektöründeki ürünleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Şirker zaman zaman, dünyanın en sağlam telefonlarını üretiyor. Bu telefonlar hem günümüz akıllı telefonlarına oranla daha "teknik" özelliklere sahip oluyor hem de normal telefonların dayanamayacağı koşullar altında bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Caterpillar'ın geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü "Cat S61", dünyanın en sağlam telefonu olarak lanse edildi. Bu telefon dünyanın her yerinde ve Türkiye'de de sık sık gündeme geldi. Ancak elbette pek çok kullanıcının ihtiyacını karşılayacak bir telefon olmadığı için fazlasıyla popüler olamadı. Geçtiğimiz dönemlerde Webtekno ekibi olarak bu telefonu sizler için hem inceledik hem de "Webtekno usulü" dayanıklılık testine soktuk. Üzerinden buldozerle geçtiğimiz Cat S61, her şeye rağmen iyi bir dayanıklılık gösterdi.

Cat S61

Şirket, bir süredir akıllı telefon sektöründen uzaktı. Ancak yayınlanan son bir video, Caterpillar'ın yeni bir akıllı telefon modelinin gelmek üzere olduğunu gözler önüne seriyor. Öyle ki Caterpillar, bu telefonu "Coming Soon" (Yakında) olarak lanse ediyor. Ancak şirket, net bir tarih ve bu telefonun özellikleriyle ilgili bir bilgi vermiyor.

Caterpillar'ın yeni telefonuyla ilgili bilinen tek şeyin ismi ve görüntüsü olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki bu telefon için hazırlanan video, telefonun sadece ismini ve görüntüsünü gözler önüne seriyor. Videoya göre Caterpillar'ın yeni akıllı telefonu "Cat S52" olarak isimlendiriliyor. Ayrıca Caterpillar'ın yeni telefonunda parmak izi sensörünün olduğu ve görünüş itibarıyla biraz daha ince olduğu anlaşılabiliyor.

İşte Caterpillar'ın "Cat S52" için hazırladığı o video

Cat S52'nin ne zaman tanıtılacağı şu an için bilinmiyor. Ayrıca telefonun hangi donanımsal ve "teknik" özelliklere sahip olduğu da bilinmiyor. Ancak videodan anlaşılan, Cat S52'nin kısa bir süre sonra gün yüzüne çıkacağı. Telefonun duyurulmasıyla birlikte Cat S52'nin tüm detaylarını öğrenmiş olacağız. Bakalım Caterpillar, bu kez hangi özelliklerle tüketicileri mest etmeye çalışacak?

Kaynak : https://www.devicespecifications.com/en/news/8150f68
10
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
2
1