Cyberpunk 2077'nin Epic Games Store'a Özel Olarak Sunulacağı İddiası Çürütüldü

30
4
2
0
0
Witcher serisiyle oyun sektörüne imzasını atan CD Project Red, merakla beklenen Cyberpunk 2077'yle ilgili detayları paylaşmaya devam ediyor.

CD Project Red'in yeni göz bebeği Cyberpunk 2077, Witcher serisinin ardından yapımcının adını bir kez daha üst seviyeye çıkartacak gibi görünüyor. E3 2019'da hakkında birçok detaya erişmeyi umduğumuz oyun, 2021'e kadar satışa sunulmuş olacak.

Oyunun içeriğinden ziyade hangi platformlarda satışa sunulacağı da bir süredir konuşulan konulardan biri. Bazı iddialar oyunun Epic Games Store'a özel olarak satışa çıkacağını ortaya atmıştı ancak bu iddia çürütüldü.

Twitter'daki bir kullanıcının paylaştığı gönderiye yanıt veren CD Project Red'in topluluk lideri Marcin Momot, "Hedefimiz, Cyberpunk 2077'yi seçilen platformda mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaştırmak" dedi. Momot'un bu yanıtı verdiği gönderiye aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Hedefimiz, Cyberpunk 2077'yi seçilen platformda mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaştırmak."

Momot'un açıklamasıyla birlikte birçok kişi Cyberpunk 2077'nin tek bir platforma özel olarak yayınlanmayacağı düşünmeye başladı. Epic Games Store tahmini sadece bir espriden ibaret olsa da bu konu uzun süre akıllarda soru işareti bırakmıştı. CD Project Red'in oyunculara değer verdiğini Witcher serisinden az çok bildiğimiz için ulaşılabilirlik konusunda güvenmemek için bir sebebimiz yok gibi görünüyor.

Şimdilik oyunun hangi platformlarda satışa sunulacağı bilinmiyor ancak şirketin kendi geliştirdiği GOG Galaxy adlı platformun ilk opsiyon olacağı kesin. Steam'in de GOG Galaxy ile birlikte Cyberpunk 2077'yi satışa sunacağı ihtimaller arasında yer alıyor. Steam gibi büyük bir platformda Cyberpunk 2077'yi satışa sunmamak pazarlama açısında bir hata olabilir.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/03/22/cyberpunk-2077-seemingly-wont-be-an-epic-games-store-exclusive
30
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
2
0
0