Cyberpunk 2077, Oyuna Yenilikler Getirecek Ücretsiz DLC'lere Sahip Olacak

50
0
0
0
0
CD Projekt Red, 19 Kasım'da yayınlanması muhtemel Cyberpunk 2077 için yeni bir müjde verdi. Bir hayranın Twitter'daki sorusuna verilen cevap, Cyberpunk 2077'de ücretsiz ek paketlerin olacağını gösteriyor. Ancak bu ek paketlerin sayısı ve detayları şu an için bilinmiyor.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden CD Projekt Red, uzunca bir süredir yeni oyunu Cyberpunk 2077 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geliştirilme sürecinde adeta yılan hikayesine dönen oyun, defalarca ertelenmiş olmasına rağmen oyunseverlerin ilgisini toplamayı başardı. Geliştirici ekip tarafından yapılan son oyunlara göre heyecanla beklenen Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da oyunseverlerle buluşacak.

CD Projekt Red, sadece Cyberpunk 2077 ile oyuncuları mest etmeyi başaran bir yayıncı değil. Şirket, "The Witcher" isimli fenomen oyun serisinin de yayıncısı. Hatta 2015 yılında "The Witcher 3: Wild Hunt"ı piyasaya süren CD Projekt Red, bu oyunla milyonları peşinden sürüklemişti. Üstelik şirket, bu oyunu yayınladıktan sonraki 3 aylık süreçte de tam 16 adet ücretsiz ek paket (DLC) yayınlayarak oyuncuları daha da kendisine bağlamıştı. Görünüşe göre böyle bir durum, Cyberpunk 2077'de de yaşanacak.

Cyberpunk 2077

Bir Cyberpunk 2077 hayranı, aklındaki sorunun cevabını almak için Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabına ulaştı. Cyberpunk 2077'de de kardeşi Witcher serisindeki gibi ücretsiz DLC'lerin olup olmayacağını soran hayran, milyonlarca oyuncuyu sevindirecek bir haber aldı. Cyberpunk 2077 yetkilileri, ücretsiz DLC'lerin oyunda mevcut olacağını açıkladılar.

İşte Cyberpunk 2077'nin ücretsiz DLC müjdesini veren o GIF paylaşımı

CD Projekt Red, geçtiğimiz dönemlerde ücretsiz DLC konusunu önemseyen bir şirket olmuştu. Hatta şirketin kurucu ortaklarından olan Marcin Iwinski, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda ücretsiz DLC'lerin istisna değil, video oyun endüstrisinin bir standardı olduğunu ifade etmişti. Yaşanan son gelişme, CD Projekt Red'in aynı düşünceyi savunmaya devam ettiğini gözler önüne seriyor.

Cyberpunk 2077 için ücretsiz ek paket açıklaması, sürpriz olmasa da sevindirici bir olay. Ancak bu oyun için sunulacak ücretsiz ek paketlerin neler sunacağını bilmek şu an için mümkün değil. Eğer yeni bir ertelenme olmazsa 19 Kasım'da yayınlanacak olan oyun, yayınlandıktan sonra çok daha fazla detay verecek. Eğer bu oyuna erişen ilk kişilerden bir tanesi olmak gibi bir isteğiniz varsa, burada bulunan bağlantıyı kullanarak Cyberpunk 2077'nin Steam mağazasına erişip, 249 TL karşılığında satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-will-have-free-dlc-like-the-witcher-3/
50
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
50
0
0
0
0