Eski Bir Rockstar Çalışanından Heyecanlandıran GTA VI Açıklaması

225
24
21
11
10
Eski bir Rockstar çalışanının çevrimiçi yayınlanan özgeçmişi, Rockstar'ın GTA VI üzerinde çalıştığını doğruladı.

Grand Theft Auto V ya da daha geniş bir kitle tarafından bilinen ismiyle GTA V, 2013 yılında piyasaya çıktığında oyun dünyasına gerçek anlamda damga vurmuş ve uzun yıllar boyunca bir bilgisayarın grafik gücü, GTA V’i çalıştırıp çalıştıramamasıyla ölçülmüştü. Bununla birlikte GTA V piyasaya çıkalı neredeyse altı yıl oldu ve artık yerini yeni nesil bir oyuna bırakma zamanı geldi.

Oyunun geliştiricisi olan Rockstar, Grand Theft Auto VI hakkında şu ana kadar hiçbir resmi açıklamada bulunmadı. Yine de Aralık 2017-Nisan 2018 tarihleri arasında Rockstar’da görev alan 3D Oyun Sanatçısı Bibin Michael, çevrimiçi olarak yayınlanan özgeçmişinde GTA Online ve yaklaşmakta olan GTA VI için konsept araçlar geliştirdiğini duyurdu.

Bibin Michael’in adı Red Dead Redemption 2’nin Teşekkürler sayfasında da yer aldığı için yayımlanan özgeçmişin doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Eğer öyleyse; Rockstar resmi olarak açıklamasa bile oyun dünyasının en efsane serilerinden biri olan GTA VI, çok da uzak olmayan bir zamanda ortaya çıkacak demektir.

Kaynak : https://wccftech.com/grand-theft-auto-6-development/
225
24
21
11
10
Emoji İle Tepki Ver
225
24
21
11
10